2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خیر نبینن پرستارا سرشو کوبوندن به جایی و خونریزی مغزی کرد اخرشم الکی گفتن مننژیت داشته ولی اب کم ...

درکت میکنم عزیزم منم بچمو توبیمارستان ازدست دادم اونم نارس بود خیلی سخته.خدا این یکی رو برات نگهداره دختره یاپسر چندکیلوهه

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
قورت نمیده از چهارشنبه تا الان ۱۰۰ گرم اضافه کرده

بچه منم قورت نمیداد. خواب بود همش

هی یواش تکونش میدادم. نازش می کردم. دهنشو آروم ناز می کردم

میفهمم چی میگی . منم این روزها رو گذروندم

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
شیرم خشک شده بعد از فوت اون بچم یهو شیرم رفت

عزیزم هر یه ساعت ۳۰ سی سی به حوصله بهش بده با شیشه بده و هر موقع دیدی مک نمیزنه یه کوچولو چونه اشو بده بالا تا باز شیشه بره تو کامش باز مک میزنه ولی هر ساعت ۳۰ سی سی رو حتما بده بهش که قندش نیافته اون ۳۰ سی سی رو باحوصله بهش بده سخته ولی چاره ای نیست باید تحمل کنی اگه با شیشه نخورد با سرنگ بده انگشت کوچیکتو بزار دهنش از کنار لبش سرنگو بزار اون مک میزنه کم کم شیر بده بعش

درکت میکنم عزیزم منم بچمو توبیمارستان ازدست دادم اونم نارس بود خیلی سخته.خدا این یکی رو برات نگهداره ...

بچم نارس نبود دیگه کامل بود اصلا نه صورتش نه هیچیش شبیه نارسا نبود یهو روز ترخیص اینجور شد رفتم دیدم سرشم کبوده کوبونده بودنش به جایی

عزیزم هر یه ساعت ۳۰ سی سی به حوصله بهش بده با شیشه بده و هر موقع دیدی مک نمیزنه یه کوچولو چونه اشو ب ...

کلا ۳۰ سی سی خوردنش یکساعت طول میکشه میچسبه به ساعت بعدیش این مشکله و باید بخوابه به من گفتن هر سه ساعت و هر هفته شیرش بیشتر کن شیرش بیشتر نمیشه همینم بزور میخوره

چقدرسخت انشالله زودتر وزنش بره بالا

خودتم حوصله کن عزیزم 

چندکیلو بود موقع بدنیا اومدن؟؟الان چندکیلوعه؟؟

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
بچه منم قورت نمیداد. خواب بود همش هی یواش تکونش میدادم. نازش می کردم. دهنشو آروم ناز می کردم میفهم ...

بچه منم مدام خوابه با کتکم بیدار نمیشه هر وقت دوسداشته باشه بیدار میشه خیلی کلافه ام کرده خییییلی

کلا ۳۰ سی سی خوردنش یکساعت طول میکشه میچسبه به ساعت بعدیش این مشکله و باید بخوابه به من گفتن هر سه س ...

منم بچه نارس داشتم واسه همین میگم ۲۴ ساعت باید در خدمتش باشی درسته خوردن ۳۰ سی سی یه ساعت طول میکشه ولی بعد یه کوچولو استراحت دوباره شروع کن ۳۰ سی سی دیگه بده