2777
2789
عنوان

راهكار بده جايزه بگير

144 بازدید | 23 پست

بچه ها من از چند روزه حالم خيلي بده البته امروز كمي بهتر شدم ولي انقدر سرفه كردم سينم درد گرفته 

هي گفتم برم دكتر دكتر نشد اخر رفت واسم اموكسي كلاو و كلداكس خريد خوردم بازم هنةز خوب نشدم راهكاري داريد سريع بهتر شم و چرك از سينم و بدنم بره بيرون 

ب بهترين ايده جوايزي تعلق ميگردد😂

قضاوت فقط کار خداست...

اگ فقط سرفه کردن مشکلته شیر و سیاه دانه قاطی کن صبحا یه لیوان بخور تا دو سه روز. زودی خوب میشی و خس خس سینه رو نرم میکنه. این روش قطعی جواب میده ها خخخخ. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما فقطططط ی سر برو کانال حکیم ناظریان

طبققققق دستور انحا بده،خوب میشی ان شاالله

دعای خیر یادت نره

سوپ پر پیاز،اب عسل و لیمو تازه کمی،

اویشن

شلغم رو سرش رو ببر،یکم خالی کن،کمی عسل بریز،سرش رو بزار،بزار تو یخچال اب ک انداخت ابش رو بخور

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

معجون عسل و پودر زنجبیل 

شربت پروسپان (گیاه پیچک) 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

سيب پخته بدمزه نيس؟!

سيب كباب شده نه پخته شده

مزه ش زياد بد نيس ولي در كل بهتر از سرفه س كه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
اگ فقط سرفه کردن مشکلته شیر و سیاه دانه قاطی کن صبحا یه لیوان بخور تا دو سه روز. زودی خوب میشی و خس ...

ن اخه چرك كرده سينم و گلوم 

وسط سينم يك غده مانند در اومده ك خيلي درد ميكنه و ميزنه پشتم موقع نفس كشيدم تير ميكشه رفتم دكتر قبل سرما خوردگيم گفت بايد عمل كني منم مامانم گفت نميزارم بري زير تيغ جراحي رفتيم طب سنتي خوب شدم ولي الان حس ميكنم با اين سرما خوردگي دوباره درد گرفته

قضاوت فقط کار خداست...
عزیزم بارهنگ ازعطاری بگیر اب جوش بریز روش یه کم ک موند بخور بهترین دارو واسه سرفه اس جایزمم دعاکن زن ...

چرك رو خوب ميكنه؟!

مرسي عزيزم چشم حتما

قضاوت فقط کار خداست...
سيب كباب شده نه پخته شده مزه ش زياد بد نيس ولي در كل بهتر از سرفه س كه

اره واقعا ديكه ناي حرف زدن ندارم انقدر با صداي داغون حرف زدم

قضاوت فقط کار خداست...
شما فقطططط ی سر برو کانال حکیم ناظریان طبققققق دستور انحا بده،خوب میشی ان شاالله دعای خیر یادت نره ...

من تلگرا م ندارم اخه 

مرسي عزيز دلم

قضاوت فقط کار خداست...
2790
2778
2791
2779
2792