2777
2789
عنوان

طلای دست دوم

199 بازدید | 14 پست

بچه ها طلای دست دوم با این شرایط فعلی گرمی چند باشه ب صرفه هست بخریم‌؟و کسی تو اهواز جایی رو بلده ک طلا دست دو بفروشن؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

کلا طلای دست دوم یه فرمول داره

۷ درصد بالای تابلو میکشن روی قیمت طلا به وزن و قیممت تابلو.

بعضیا هم انصاف دارن ۵ درصد

ولی کلا همون سود رو میگیرن که ۷ درصده

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

وای همین الان خواستم تاپیک بزنم همینو بپرسم

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا طلای دست دوم یه فرمول داره ۷ درصد بالای تابلو میکشن روی قیمت طلا به وزن و قیممت تابلو. بعضیا ه ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدی عزیزم؟با مثال بم بگو بیشتر بفهمم مثلا اگه الان طلا گرمی۴۳۰باشه چقد باید باشه دست دوم؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
حالا کسی نمیاد جوابمونم بده😄

عزیزم طلای آب شده خیلی به صرفه تره، اینجا گفتن خریدو فروشش ممنوع شده ولی من رفتم پرسیدم گفتن نه! الان ما هم میخریم هم میفروشیم! البته اگر اهل خمس دادن هستید به طلای آب شده خمس تعلق میگیره چون قابل استفاده نیست

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
حالا کسی نمیاد جوابمونم بده😄

دقیقا . من ی گوشواره حلقه ای سبک میخوام گفت دست و دوم بگیرم ک ارزونتر شه .اخه گوشواره دخترم گم شده 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
میشه یکم بیشتر توضیح بدی عزیزم؟با مثال بم بگو بیشتر بفهمم مثلا اگه الان طلا گرمی۴۳۰باشه چقد باید باش ...

یعنی گرمی ۴۳۰+ ۳۰ تومن بهت میفروشه

یعنی گرمی ۴۶۰

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
عزیزم طلای آب شده خیلی به صرفه تره، اینجا گفتن خریدو فروشش ممنوع شده ولی من رفتم پرسیدم گفتن نه! الا ...

سلام. ببخشید شما که این کارو میکنید و تجربه دارید  به نظرتون ما الان دست دو بگیریم  صرف داره؟؟   

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
عزیزم طلای آب شده خیلی به صرفه تره، اینجا گفتن خریدو فروشش ممنوع شده ولی من رفتم پرسیدم گفتن نه! الا ...

بعد اگه بگیرم چقد بمونه دستم تا بفروشم سودش چقدر میشه   شما راضی هستی؟ 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
بعد اگه بگیرم چقد بمونه دستم تا بفروشم سودش چقدر میشه   شما راضی هستی؟

والا من همین هفته قصد دارم بخرم، چون با آشناهای طلافروشمون که مشورت کردم گفتن احتمال زیاد توی خرداد طلا بالاتر میره، برادرم هم چندماه پیش سی میلیون خرید و در عرض دوماه که طلا بالارفت پنج میلیون سود کرد، البته هنوزم نگه داشته و نفروخته، من به شما توصیه نمیکنم چون به هرحال ریسکه، ولی خودم حتما میخرم، چون خیلی کم پیش اومده که قیمت طلا پایین بیاد و اگر هم بیاد خیلی جزئی هست و منجر به ضرر نمیشه، دیگه هرطور صلاح میدونید عزیزم

والا من همین هفته قصد دارم بخرم، چون با آشناهای طلافروشمون که مشورت کردم گفتن احتمال زیاد توی خرداد ...

ممنون عزیزم

والا من همین هفته قصد دارم بخرم، چون با آشناهای طلافروشمون که مشورت کردم گفتن احتمال زیاد توی خرداد ...

دست دوم خرید؟  چه نوع باید بخریم که ضرر نکنیم مثلا نوعش ایرانی میگن نمیدونم  زردیش  اینا؟    نوعش فرق نداره؟ ببخشیدا زیاد سوال میپرسم 

دست دوم خرید؟  چه نوع باید بخریم که ضرر نکنیم مثلا نوعش ایرانی میگن نمیدونم  زردیش  ا ...

دست دوم که نه عزیزم! طلای آب شده بخرید! خودشون یک ورقه هایی کوچیک مثل حلبی که از جنس طلاست بهتون میدن، اونا از طلای دست دوم هم بهتره، فقط دودرصد سود داره، فقط دیگه مثل طلای دست دوم نیست که بشه توی گردن یا دستت بندازی، استفاده خاصی نداره و مثل سکه باید یک جا نگه داری