2777
2789
اگه قابل گفتنه میشه بگین

من اون روزی که ازدواج کردم بخدا قسم انقدر شوهرم خوب بود که هر روز سجده شکر میرفتم که خدا همچین شوهری نصیبم کرده از هر نظر عالی بود عااالی 

اما روزیکه یکی از فامیلمون که وااقعا چشمش شوره دیدمون و رابطه خوبمونو دید بخدا قسم ورق برگشت رابطه مون داغون شد به یک‌ماه نکشید تا طلاق پیش رفتیم خود همین فامیلمونم هی ترغیبم میکرد طلاق بگیرم 

اما من موندم و تلاش کردم که رابطه مونو خوب کنم اما بخدا هر کار کردم دیگه نتونستم مث روزای اول کنم روابطو 

الهی خدا انقدر به این بنده اش خوشحالی و خوشبختی بده که انقدر بخیل نباشه واسه دیگرون 

نه فقط من زندگی خیلیا رو داغون کرده  

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

من زیاد اعتقاد نداشتم ...ولی یه زندایی دارم... هر وقت بریم خونشون یا منو جایی ببینه یه اتفاق بد واسم میوفته.. یعنی کلا اونو ببینم کارم جور درنمیاد... در حدی که یه بار گفتم شکر خدا یه جا کار پیدا کردم بد نیست..فرداش رفتم سر کار گفتن از فردا نیا!!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستام میگفت زندگی داییش اصلا خوب نبوده اولا بعد ک رفتن گیش دعانویس گفته یکی واست دعا نوشته ب ...

بله باور کن همه اینا هست خدا از سر تقصیراتشون نگزره که این کارا رو میکنن

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
باورت نمیشه اینجور آدمهایی هستن که اینقدر سنگ دلن😑

وقتی ادمایی هستن که به راحتی جون یکیو بگیرن ادمایی هم هستن که برن دنبال کثافت کاری برا بهم ریختن زندگی دیگران 

من اون روزی که ازدواج کردم بخدا قسم انقدر شوهرم خوب بود که هر روز سجده شکر میرفتم که خدا همچین شوهری ...

عزیزم چقد بد بوده 

چه دعای خوبی کردی 

اخه چقد حسادت بده 😥

عزیزم چقد بد بوده  چه دعای خوبی کردی  اخه چقد حسادت بده 😥

واقعا داغونم کرد با چشمش 

من زیاد اعتقاد نداشتم ...ولی یه زندایی دارم... هر وقت بریم خونشون یا منو جایی ببینه یه اتفاق بد واسم ...

بعضيا که خودشون میگن من چشمم شوره طفلیا

یکی از آشناها میگف یکی اومده خونمون ک همه میدونن چشمش شوره یهو گفت چقد لیوان تو بوفه تون قشنگه ده دقیقه بعد کل بوفه ریخت

خودش معذرتخواهی کرد رفت😑😑😑😑