2777
2789
عنوان

شوهرم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 45 پست
آخ دقيقاااااا شوهر من 😔😕

اصلا دل براش نسوزون که کارش سخته و اینچیزا مرد باید کار کنه نکنه پشتش باد میخوره

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجا کارش خوب بود حقوقشم خوب بود،،  ولی با ناظر سرپرست کارگاهشون ب مشکل است خورده بود هرروز چن ...

شما چرا موندی تو شهر خودتون؟؟

جمع کتید برید پیشش تا پابند بشه بمونه

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
برو شهرستان اونجا زندگی کنید 

نمیشه ی حالتی داره مث خوابگاه فقط خود کارکنان شون اونجان خونواده ها رو راه نمیدن از شهر هم ۲ ساعت راهه تا اونجا 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍
قبل اینکه بره شهرستانم سختی های کارش رو میدونست اما فک نمی‌کرد ب عواقبش فقط میخواست اینجا خلاص شه،، ...

خوب چرا اینطوری میکنه ؟ فکر کنم اصلا انعطاف پذیر نیست 

آخه اسنپ هم صبح تا شب باید با یه مشت آدم مختلف سروکله بزنه 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
اصلا دل براش نسوزون که کارش سخته و اینچیزا مرد باید کار کنه نکنه پشتش باد میخوره

خیلی ک دلم میسوزه براش چ گناهی کردن  مردا آخه طفلکا 😔 ولی خب نمیزاره متم برم سرکار ک...

ولی اینبار نباید بزارم کارش رو از دست بده دیگه 

خوب چرا اینطوری میکنه ؟ فکر کنم اصلا انعطاف پذیر نیست  آخه اسنپ هم صبح تا شب باید با یه مشت آد ...

نمیدونم بخدا  دو نفر باز  بهش بگم برو چپ برو راست باز مجبور بشه بگه چشم میفهمه اونجا حداقل مهندس بود ن راننده...

تو این شرایط سخت ،دیگه واقعا ظلم به زن و بچه اس آدم بخواد اینجوری رفتار کنه 

کاش درک میکرد و غرور بیجاشو میذاشت کنار اینقدر تن منو نمیلرزوند دلم فقط آرامش میخواد 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
خوب چرا اینطوری میکنه ؟ فکر کنم اصلا انعطاف پذیر نیست  آخه اسنپ هم صبح تا شب باید با یه مشت آد ...

اصلا نظر خونوادم راجع بهش تغییر میکنه آخه،،  چقد بابام مخالف اینکار بود،،  خودش سرسختانه رفت جلو..حالا بعد یک هفته میخاد دست از پا درازتر برگرده بگه چی اخه😕

کاش درک میکرد و غرور بیجاشو میذاشت کنار اینقدر تن منو نمیلرزوند دلم فقط آرامش میخواد 

همین غرورشون بیچاره کرده ما رو بخدا

نمیدونم بخدا  دو نفر باز  بهش بگم برو چپ برو راست باز مجبور بشه بگه چشم میفهمه اونجا ...

اره دقیقا ، حق داری ناراحت باشی اما خودش باید اینو بفهمه وگرنه بازم این کارش رو تکرار میکنه بعد رانندگی خیلی هم سخته اعصاب خوردی هم زیاد داره 

عسلویه بوده ؟

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
اصلا نظر خونوادم راجع بهش تغییر میکنه آخه،،  چقد بابام مخالف اینکار بود،،  خودش سرسختانه ر ...

ببین باید تکلیفش رو با خودش معلوم کنه نمیشه که هی بیاد از یه کاری بیرون 

بالاخره هر جایی آدم خوب و بد داره باید یه مدت یه جا ثابت کار کنه تا خودش رو‌ نشون بده بتونه پیشرفت کنه اینجوری فقط درجا میزنه 

ببین باید تکلیفش رو با خودش معلوم کنه نمیشه که هی بیاد از یه کاری بیرون  بالاخره هر جایی آدم خ ...

آره واقعا کنم خیلی سختم این دوری و راه دور و نبود شوهرم کنارم ولی خب چ میشه کرد گفتم پشتش بمونم جلو پیشرفتش رو نگیرم ولی خب اینطوری نمیشه ک همه پل های پشت سرش رو خراب کنه