2777
2789
عنوان

شوهرم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 45 پست

هیچ محیط کاری بی مشکل نیست.

مراوده با آدم ها خیلی سخت شده.

هر جا بره همینه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
ببخشیدا ولی این شوهر شما کار کن نیست خودت برو سرکار 

چرا هس ولی میگه بیام برم تو اسنپ 😕 فک کن مهندس عمران کار ب اون خوبی چیکار داشت آخه  😔

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم هفت هشت جا رفته تو دو سال به جز دو جا  که‌کارشون خوابید بقیه رو خودش نمونده البته اونام نمیخوابید فک کنم میومد خودش بیرون 

الان دو ماهه سرکاره هر روز میترسم بیاد بگه فلانی اینجور گفت فلانی اینکارو کرد اینجور شد اونجور شد دیگه نمیرم

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
بگو یه مدت بمون تا کار پیدا شه بعد بیا بیرون ،بالخره کسی باد نمی زنن سر کار که ،هر کاری سختیهای خودش ...

دقیقا مشکل اینه هرجا بره بلاخره از خودش ی رده بالاتر هس،،  این آدمیه ک نمیتونه ب کسی بگه چشم 😕

چرا هس ولی میگه بیام برم تو اسنپ 😕 فک کن مهندس عمران کار ب اون خوبی چیکار داشت آخه  😔

خوب به خاطر همین میگم کار کن نیست 

یعنی نمیخواد به خودش سختی بده 

خوب اسنپ هم باید بره صبح تا شب کار کنه فکر نکنه آسونه 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
شوهرم هفت هشت جا رفته تو دو سال به جز دو جا  که‌کارشون خوابید بقیه رو خودش نمونده البته اونام ن ...

آخ دقيقاااااا شوهر من 😔😕

دقیقا مشکل اینه هرجا بره بلاخره از خودش ی رده بالاتر هس،،  این آدمیه ک نمیتونه ب کسی بگه چشم 😕

اشتباه میکنه دیگه ریس جمهور هم باشه باز باید جواب پس بده به یکی و چشم بگه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
چه‌بد

خییلییی بد دیگه اعصابم نمیکشه دیگه هیچی بهش نمیگم 

سعی میکنم بیخیال باشم میگم موند که موند نموندم اون موقع یه فکری میکنم یا نهایتش ول میکنم میرم دیگه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
مثلا حفوقش چقدره ک باید اونجا کار کنه؟؟

اینجا کارش خوب بود حقوقشم خوب بود،،  ولی با ناظر سرپرست کارگاهشون ب مشکل است خورده بود هرروز چنگ اعصاب داشت،،  بعد رفت اینجارو استعفا داد رفت شهرستان حقوقش ۱ تومنی بیشتره ولی خیلی ارزش نداره..حالا ک اونجام رفته این‌طوری میگه 😔

خییلییی بد دیگه اعصابم نمیکشه دیگه هیچی بهش نمیگم  سعی میکنم بیخیال باشم میگم موند که موند نمو ...

تو این شرایط سخت ،دیگه واقعا ظلم به زن و بچه اس آدم بخواد اینجوری رفتار کنه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
خوب به خاطر همین میگم کار کن نیست  یعنی نمیخواد به خودش سختی بده  خوب اسنپ هم باید بره ص ...

قبل اینکه بره شهرستانم سختی های کارش رو میدونست اما فک نمی‌کرد ب عواقبش فقط میخواست اینجا خلاص شه،،  حالام ک اونجا رفته میترسم باز بی فکری کنه..میدونم بیاد بره اسنپ هم باز میگه فلان 😔

اشتباه میکنه دیگه ریس جمهور هم باشه باز باید جواب پس بده به یکی و چشم بگه 

دقيقاااااا اونم تو این وضعیت بیکاری...

کلا زیر بار حقوق بگیری نمیره،،  ولی چاره چیه مجبوریم دیگه فلان اخه