2777
2789
عنوان

چرا شوهرم بهم خیانت نمیکنه؟

2195 بازدید | 115 پست

۷ ساله ازدواج کردیم و یه دختر ۳ ساله دارم

از همون اوایل سرد مزاج بودم و میدونستیم ولی شده هفته ای یکبارو رابطه داشتیم

بعد تولد دخترم تقریبا رابطه مون شده ماهی دو ماهی یکبار و همیشه اون پیشنهاد داده من رد کردم

روزی ۲-۳ بار مطرح میکنه مستقیما میگم نه

ولی دریغ از یکبار دیدن تخلفی ازش!

دائم گوشیش دستمه و خودش صب میره اداره ظهر میاد تا شب پیشمونه

تو نی نی سایت همیشه دیدم اکثرا خانوما میگن دست رد بزنی به خواسته ی شوهر مطمئنا آخرش خیانته و نمیتونه تحمل کنه مقابل غریزش و اینا که میگم

خيلي نامردي

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

خیانت پول و مخ زنی و مکان هم لازم داره

جز نیاز به خیانت

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينكارو نكن با زندگيت

درست كن خودتو به بچت رحم كن شوهرت گناه داره چرا نميري درمان نميكني خودتو

اون دنيا چجور ميخواي جواب شوهرتو بدي

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤

حالا که یه شوهر بامعرفت داری چرا پس به نیازش حواب نمیدی ؛خب سعی کن با خوردن چیزهایی که میل جنسی رو بیشتر میکنه یکم میلت بیشتر بشه و به نیاز شوهرت جواب بدی

خداجونم امیدم رو نا امید نکن