2777
2789
عنوان

چرا شوهرم بهم خیانت نمیکنه؟

2195 بازدید | 115 پست

۷ ساله ازدواج کردیم و یه دختر ۳ ساله دارم

از همون اوایل سرد مزاج بودم و میدونستیم ولی شده هفته ای یکبارو رابطه داشتیم

بعد تولد دخترم تقریبا رابطه مون شده ماهی دو ماهی یکبار و همیشه اون پیشنهاد داده من رد کردم

روزی ۲-۳ بار مطرح میکنه مستقیما میگم نه

ولی دریغ از یکبار دیدن تخلفی ازش!

دائم گوشیش دستمه و خودش صب میره اداره ظهر میاد تا شب پیشمونه

تو نی نی سایت همیشه دیدم اکثرا خانوما میگن دست رد بزنی به خواسته ی شوهر مطمئنا آخرش خیانته و نمیتونه تحمل کنه مقابل غریزش و اینا که میگم

خيلي نامردي

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

خیانت پول و مخ زنی و مکان هم لازم داره

جز نیاز به خیانت

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينكارو نكن با زندگيت

درست كن خودتو به بچت رحم كن شوهرت گناه داره چرا نميري درمان نميكني خودتو

اون دنيا چجور ميخواي جواب شوهرتو بدي

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤

حالا که یه شوهر بامعرفت داری چرا پس به نیازش حواب نمیدی ؛خب سعی کن با خوردن چیزهایی که میل جنسی رو بیشتر میکنه یکم میلت بیشتر بشه و به نیاز شوهرت جواب بدی

خداجونم امیدم رو نا امید نکن