2777
2789
عنوان

بارداری

66 بازدید | 8 پست

سلام 

خانومایی ک باردار شدین قبل بارداری یعنی 3 ماه قبلش کلاسی جایی شرکت نکردین برای بالا بردن اطلاعات از تغذیه تا بارداری سالم و چیزای دیگ..

میشه تجربیاتتون رو بگید ب من؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قبل یا  اول بارداری ب حرف دکتر پیش رفتید؟؟؟یه سری اطلاعات لازمه آخه

من اصلا یهویی حامله شدم قبلش دکترنمیرفتم...تازه اگه بخوای سخت بگیری استرس و تنش ایجادمیشه و بارداریو عقب میندازه هااا

مهرسای قشنگم, دخترنازم ,شدی همه ی زندگی مامانی و بابایی 😍😍

من وشوهرم آزمایش های قبل بارداری دادم

همه چیم خوب بود فقط ویتامین d کم بود

که یه مدت مصرف کردم

بعدشم که باردار شدم تو کلاسای بارداری شرکت کردم بهم گفتن چی بخورم چی نخورم

قبلش کلاسی نرفتم

من اصلا یهویی حامله شدم قبلش دکترنمیرفتم...تازه اگه بخوای سخت بگیری استرس و تنش ایجادمیشه و بارداریو ...

من یکم نگرانی دارم چی میشه چطور میشه ذهنم درگیره کمی..

من وشوهرم آزمایش های قبل بارداری دادم همه چیم خوب بود فقط ویتامین d کم بود که یه مدت مصرف کردم بع ...

کلاس های بارداری رو چطور باید شرکت کرد؟دکتر میگه یا خودمون باید پیدا کنیم

کلاس های بارداری رو چطور باید شرکت کرد؟دکتر میگه یا خودمون باید پیدا کنیم

دکتری که انتخاب میکنی میری پیشش تو یه بیمارستان یا چندتا بیمارستان زایمان انجام میده،هر کدومو که میخوای انتخاب میکنی

تماس میگیری با بیمارستان مورد نظرت، روز و ساعت برگزاری کلاسارو بهت میگن(بیشتر بیمارستانا این کلاسارو برگذار میکنن)

من بیمارستان صارم میرم اونجا قبل از این که بری پیش پزشک باید بری پیش ماما تا وزن و جواب آزمایش یا سونو رو ثبت کنه،خود ماماها بهم یه کاغذ دادن که کل کلاسا با موضوع توش نوشته شده بود