2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید

140 بازدید | 12 پست

دختر من پریشب سالم و سرحال ۱ ساعت بعد از خواب تب کرد شدید و تا صبح نخوابید شربت استامینوفن‌ و پاشویه و تن شویه‌ جواب نداد آخرش دم صبح با شیاف تبش‌ اومد پایین و خوابید بعد دوباره ۹ بیدار شد با تب بیشتر بردم دکتر گفت که گلوش التهاب داره واسش ازیترومایسین و بروفن‌ دیفن هیدرامین داد ولی تا الان که خوب نشده و تبش هی میره میاد هر چیم تب بر میدم بی اثره‌‌ از خوراک‌ هم افتاده همش میگه پام و شکمم‌ درد میکنه دماعشم‌ کیپ شده و با دهان که نفس میکشه حس میکنم به زور نفس میکشه به دکترش‌ گفتم میگه تا فردا خوب میشه ولی بالاخره باید ی کم‌ بهتر شده باشه‌‌.تا شوهرم بیاد دوباره ببرم‌ دکتر چیکار کنم بنظرتون؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

وای منم ایطور بودم ،،یه هفته پدرم دراومد.

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم عزیزم الهی زود خوب شه

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
چطوری بهتر شدین؟

رفتم دکتر شربت اکسپکتورانت و اگزاکُلد داد بهم خوب شدم.

چایی ابلیمو عسل هم عالیه.

بهش عسل بده بخوره واسه گلوشم خوبه.

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
یه روز طول نیکشه تا انتی بیوتیک اثرکنع

خوب من دیروز و امروز بهش انتی بیوتیک دادم‌.میترسم آنفولانزا باشه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
خوب من دیروز و امروز بهش انتی بیوتیک دادم‌.میترسم آنفولانزا باشه

من به بار که بچم تب کرده بود دکتر بردم گفت تا سه روز تب طبیعیع. اکر سه روز بیشتر شد حتما دوباره ببرش. معمولا تب ویروسی میره بالا

اخه عفونت داشته باشه که نباید شکمش درد کنه شاید رو دل کرده پیپی  کرد؟ 

یا شایدم معدش خالیه بهش خش کن میدی دلش درد میکنه واسه پایین آوردن تب اول استامینوفن اگه جواب نداد ایبوپروفن اگه اونم جواب نداد باید شیاف بذاری که اگه دیدی واقعا اونم جواب نمیده ببرش تو حموم تو وان آب ولرم بشینه بازی کنه تمام بدنش و باید ولرم نگه داری هی آب بریز که با آب یک دما بشه بعد تبش کم میشه و اگه بازم دیدی پایین نیومد باید ببری یه دکتر دیگه براش یه آمپول میزنه مث آب رو آتیش 

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هر چه خواهی کن 😉