2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

197 بازدید | 23 پست

خوشبحال اونا که یکیو دارن پشتشون باشع حمایتشون کنه از وقتی یادمهههه دست تنهام الان برای جهیزیمم دست تنهام 

اومدیم شوهر پولدار انتخاب کردیم موندم تو انتخابم روم نمیشه بش بگم بابام نداررره خدایا ادرکنی دعام کنید خسته شدممممم 

ایشالا ک مشکلت رفع بشه ولی ب نظرم ادم با هم سطح خودش عروسی کنه بهتره

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای برای چی به بابات فشار بیاری این چه حرفیه...

والا منم عشقم خیلی پولداره...بهش همون اول همه چیزو راجع به خانوادم گفتم باافتخار...

طفلی بابام این همه زحمت کشیده که توگرونی کل پولاشو بده برای زندگیه ما...

اونم گفت یه قاشقم نمیخوام ازخونه بابات بیاری

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
اره انقد گفت دوستت دارم خر شدم

خوب اون ک عاشقت شده و اومده وضعیت خانوادتو دیده دیگه خودش باید درک کنه

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
وای برای چی به بابات فشار بیاری این چه حرفیه... والا منم عشقم خیلی پولداره...بهش همون اول همه چی ...

نه بابام نداره که پول بم بده یه پاپاسی هم نداره فردا میخام برم خرید عقد هرچی پول جمع کردم میره دیگه دلم نمیخاد بابام کم بیاره جلوشون میدونی یه زمانی ابهتی داشت بدجور خورد زمین...

توانم۱۵میلیونم نیس

بگو ما رسمموم اینه که خونه کامل باوسیله پسربخره..

بگو خانوادم قبول نمیکنند اگه منو واقعا دوست داری 

بیا

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

عزیزم چندوقت پیش یکی ازاشناهای پولدار دخترشو شوهر داد بدون هیییییچ جهیزیه ای..

همه جاهم باافتخار میگفت دختربه این دسته گلی دادم بهشون دیگه چی میخوان...

خوردشدن چیه ..

اصلاخجالت نداره