تازه میفمی اون همه حرصی که خوردی ارزش یه لحظه معده درد الانو نداشت..تازه میفهمی چقد خنده دار بود اشکایی ک واسه معدل و کنکور میریختی..با خودت میگی چرا عمر خودمو با رابطه های از دست رفته تو غم گذروندم...با خودت میگی کاش بیشتر ورزش کرده بودم تا علائم پیریو کمتر توی خودم حس میکردم..با خودت میگی چقد احمق بودم که حرف یه احمق منو تا صبح بیدار نگه میداشت..پس الان زندگی کن تا دیر نشده👌👌👌👌
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
قربون خودم بشم که حرف و غصه هیچی نمیتونه جلو خواب و خوراکمو بگیره😂😂😂😂
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
قدر بدونین قدرررررر..انقد حرص شوهر و مادرشوهر نخورید😂
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
اخه ما یه دوره ای بودیم این کارا نمیکردیم چیکار میکردیم؟! ، ،الانه دختر پسرا ریلکس و راحت حتی مسافرت خارجی میرن(لزوما مختلط منظورم نیستا،، مجردی منظورمه) همه این امکانات و پول شو ندارن و نداشتن،، مجبور بودیم با درس و امتحان سرگرم باشیم، خخ