2777
2789
عنوان

۴۰ساله که شدی....

| مشاهده متن کامل بحث + 3106 بازدید | 27 پست
@یاسی1   بیا بگو ببینم کنکورو چیکار کردی

کلا بودجه بندی فیزیک و ریاضی عوض شده بود. احساس میکردم دفترچه رو بهم اشتباه دادن

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
کلا بودجه بندی فیزیک و ریاضی عوض شده بود. احساس میکردم دفترچه رو بهم اشتباه دادن

یعنی چی

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی

یعنی ماتریس و مشتق وتقعر و یک تست احتمال و یک تست انتگرالو یک تست امارو تابع نمایی و دنباله حذف شده بود حدودا ۲۶درصد که نظام قدیمیا راحت میگرفتن به خاطر دوازدهما حذف شده بود سوال ریاضی تمرین کتاب درسی اونا بود. با فصل سوم تا هشتم پیش دانشگاهی که هرسال ۳۰درصد میومد ۱۰درصد اومده بود فقط حرکت و دینامیک داشت. زیست سه فصل اخر پیش فقط دو یا سه تا سوال داشت. فدای نظام جدیدیا شدیم.

یعنی ماتریس و مشتق وتقعر و یک تست احتمال و یک تست انتگرالو یک تست امارو تابع نمایی و دنباله حذف شده ...

لعنت بهشون😑😑😑😑چیکار کنیم حالا..یعنی کل کتابو بخونیم؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
لعنت بهشون😑😑😑😑چیکار کنیم حالا..یعنی کل کتابو بخونیم؟

اره دیگه . ببین مباحث مشترک کدوماس اونارو بیشتر بخون من واسه ۶۰ریاضی رفتم ۳۰ زدم.

اره دیگه . ببین مباحث مشترک کدوماس اونارو بیشتر بخون من واسه ۶۰ریاضی رفتم ۳۰ زدم.

بنظر خودت چن میشه رتبت؟

نمیدونم😞😞😞😞اعصابم خورده.فرهنگیان میخوام. به خودم قول دادم امسال نشه بازم بمونم

امیدوارم همین امسال به نتیجه برسی ولی اگه نشد هم بمون سال دیگه..بجنگ برا هدفت

امیدوارم همین امسال به نتیجه برسی ولی اگه نشد هم بمون سال دیگه..بجنگ برا هدفت

سر کنکور اعصابم سر ریاضی به حدی بهم ریخته بود نمیتونستم ذهنمو جمع کنم.

اگه مثل پارسال شهرمون بگیره فکر کنم بتونم قبول شم

سر کنکور اعصابم سر ریاضی به حدی بهم ریخته بود نمیتونستم ذهنمو جمع کنم. اگه مثل پارسال شهرمون بگیره ...

منم اون سالی که کنکور دادم همچین اتفاقی برام افتاد..زبان و شیمی رو خیلی خوب کار کرده بودم و بلد بودم ولی مناسفانه وقتم برا هردو کم اومد و نتونستم نصفشونو جواب بدم☹☹تا مدتها حالم بد بود...آخرشم نشد اون چیزی که میخواستم..فقط الان حسرت میخورم که چرا واسه هدفم نجنگیدم و نموندم سال بعد

منم اون سالی که کنکور دادم همچین اتفاقی برام افتاد..زبان و شیمی رو خیلی خوب کار کرده بودم و بلد بودم ...

اخه من خیلی سر ریاضیم حساب باز کرده بودم . بودجه اش چندین سال بود معلوم بود بخاطر دوازدهما یه دفعه همه ش تغییر کرد نه تنها من همه سرش ضرر کردن

اخه من خیلی سر ریاضیم حساب باز کرده بودم . بودجه اش چندین سال بود معلوم بود بخاطر دوازدهما یه دفعه ه ...

خب پس اگه اینجوری باشه مطمئن باش نتیجه زیاد بد نمیشه..چون درصد مهم نیس تراز مهمه..مطمئنن خیلیا خراب کردن 

خب پس اگه اینجوری باشه مطمئن باش نتیجه زیاد بد نمیشه..چون درصد مهم نیس تراز مهمه..مطمئنن خیلیا خراب ...

درصورتی که بین ما و نظام جدیدا درصد مشترک ندن چون برای اونا کنکورشون مثل اینکه اسون بوده حتی سوالای ریاضی تمرین کتابشون بوده.امیدوارم جدا حساب کنن