2821
2789
عنوان

کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 75 پست
اگه مثل دخترای دیگه با ده بیست تا پسر قبل ازدواج رابطه داشتی و باتجربه میشدی هیچوقت اینطوری نبودی و ...

زندگی نداشتیم هردو خیلی شکسته شدیم روزای که میشد بهترین روزای زندگیمون باشه شده بود بدترین روزامون 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
زندگی نداشتیم هردو خیلی شکسته شدیم روزای که میشد بهترین روزای زندگیمون باشه شده بود بدترین روزامون&n ...

عزیزم حالا خداروشکر گذشته و تموم شده ولی هیچوقت حق نداره کتکت بزنه اونم به خاطر چیزی که دست خودت نبوده 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما هم دعوا زیاد کردیم اما کتک اصلا.... 

یه بار سر یه داستانی خیلی عصبی بود کوسن مبل رو پرت کرد سمت من همون شد اولین و آخرین بار.... 

الهی بمیرم بلافاصله بعد این کار تو اون اووووج عصبانیت و ناراحتی اومد جلوم زانو زد سرم رو گرفت تو بغلش هی گفت غلط کردم دستم بشکنه الهی.... دیگه طوری شد من هی میگفتم اشکال نداره بابا چیزی نشد خخخخخ

عزیزم حالا خداروشکر گذشته و تموم شده ولی هیچوقت حق نداره کتکت بزنه اونم به خاطر چیزی که دست خودت نبو ...

تو قرانم اومده اگه زنی خواسته شوهرشو در مورد رابطه رد کنه شوهرش حق داره کتکش بزنه دو ماه تحمل کرد بعد دوماه کتکم زد

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
اخه مرده وقتی عصبانی میشن اگه بزنیشون اونا هم محکمتر میزنن 

ميرم بابامو داداشامو ميارم بالاسرش

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
بله به منم گفتی ذلیل مرده😭😭😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣حقت بوده پ

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

ما هم تو‌این هفت سال نه کتک کاری داشتیم نه دعوای اونجوری چون من همیشه سکوت میکردم نمیزاشتم دعوا کش پیدا کنه و بعدش قهر میکردم و منت کشی میکرداصلا قهرمون به یه ساعت هم نمیرسه شاید هم کمتر

لینک گروه کالری شماریمون با کلی خانوم با انگیزه😍https://t.me/joinchat/F2_MrFbnvY3GOLo3scF7Hg
دختره سیخ سیخو😢😢😢😂😂😂

دختره ذليل مرده😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

ماهم قهرمون ده دقیقه نمیشه 

همشم شوهرم میاد منت کشی 

چقدر رمانتیک و زن ذلیل خوش به حالت

نه بابا فقط اون دفعه اون جور شد چون به قول خودش دست بلند کرد.. به شدت از مردهایی که دست بلند میکنن متنفره 

اما خیلی هم حرف حرف خودشه و اصلا زن ذلیل نیست و مرغش یه پا داره

تو قرانم اومده اگه زنی خواسته شوهرشو در مورد رابطه رد کنه شوهرش حق داره کتکش بزنه دو ماه تحمل کرد بع ...

قرآن گفته طوری که نه قرمز بشه و نه کبود بشه بعد هم قرآن برای چند هزارسال پیش بوده اون موقع که اعراب هیچ ارزشی برای زن قائل نبودن 

خداروشکر خودت راضی هستی خوش باشی 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚