2821
2789
عنوان

کتک کاری

1520 بازدید | 75 پست

اخرین باری که با شدپوهرتون دعواتون شده کتک خوردید کی بوده و جرا

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

😐😐همين مووونده كتك بخوورم!😕

واقعا وقتي كتك ميخورين همينجوري ساكت وايميسين تا دفه بعدي كه دوباره كتك بخورين!

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کتک ک نه ولی همین نیم ساعت پیش بحث کردیم و اون دستمو محکم گرفت فشار داد از عصبانیت  الانم خیلی ...

باردارم هستی دستتو فشار داد

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
کتک ک نه ولی همین نیم ساعت پیش بحث کردیم و اون دستمو محکم گرفت فشار داد از عصبانیت  الانم خیلی ...

قهر نکن با مسباکش دشوری رو بشور

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
کاش یکم بهتر تایپ میکردی بفهمیم چی میگی

ببخشید شوهرتون

همین چند ماه پیش تو بارداریم بود 

یادم نیست کی بود فک میکنم 6 ماهم بود یا7 ماه نمیدونم 

یه جیزی رو هی میگفت نگو منم میگفتم بعدشم میگفتم حقیقته .

زد تو گوشم 😐

😐😐همين مووونده كتك بخوورم!😕 واقعا وقتي كتك ميخورين همينجوري ساكت وايميسين تا دفه بعدي كه دوباره ...

عزیز دلم ،همه ی مردا مثل هم نیستن ،مرد بد ندیدی ،مطمئن باش هر کسی دفاع کردن از خودشو بلده ولی وقت گیر یه ادم از خدا بی خبر بیفتی هیچ کار نمیتونی بکنی

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
2790
2823
2791
2779
2792