2821
2789
عنوان

کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 75 پست

دوسه روز پیش دعواکردیم آروم زد ازپام گفتم حواستو جمع کنا میدونی من پوستم حساسه جاش میمونه باید جواب پس بدی گفت عه به کی گفتم به قانون بزنی پدرتو درمیارم نگی نگفت

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستش بمن بخوره ميتركونمش😠

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
اونا از دسته ما کتک میخورن😂

اصلا اصلاااااا نمبتونم درك كنم يه زن وايسه شوهرش كتكش بزنه بعد دوباره زندگيو ادامه بدن تا دفه بعدش😕

مگه يه ادم چقد ميتونه ضعيف ترسو باشه!

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

همین چند ماه پیش تو بارداریم بود  یادم نیست کی بود فک میکنم 6 ماهم بود یا7 ماه نمیدونم  ...

بمیرم تو بارداری هم حساس میشی بد نگاه هم بکنه قهر میکنی چه برسه ب کتک

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

دعوا شاید زیاد داشته باشیم اما تا به حال کتک نزده .

یه بار خیلی عصبی بود موهامو کشید اما بعدش عذر خواهی کرد و دیگه دستش بهم نخورد 

اونموقع هم که این کارو کرد توهم خیانت گرفته بودتش😔

💏
عزیز دلم ،همه ی مردا مثل هم نیستن ،مرد بد ندیدی ،مطمئن باش هر کسی دفاع کردن از خودشو بلده ولی وقت گی ...

اون زن مجبور نيست تحمل كنه و توو زندگي بمونه 

ميتونه بره پزشك قانوني و از هر راه ديگه اي از خودش دفاع كنه 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

باردارم هستی دستتو فشار داد

آره بعدشم لیوان از دستم افتاد شکست پانشد اصن ببینه چی شده دمپایی هم نبود بپوشم ک شیشه تره تو پام😐

رفتم جارو آوردم تمیز کردم زمینو با اینکه دکترم گفته ب هیچ وجه جارو نزن😖

دست اینجور مردا رو باید شکست 😬

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

خودم ی بار کتکم زد اونم حقم بود بعدش تا صبح گریه کرد میگفت کتک زدم منم دلداریش میدادم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
اصلا اصلاااااا نمبتونم درك كنم يه زن وايسه شوهرش كتكش بزنه بعد دوباره زندگيو ادامه بدن تا دفه بعدش😕 ...

واقعا!!!یه بار شوهرم سرم داد زد هنوزم که هنوزه بهش میگم سر من داد زدی ازت ناراحتم😂

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

فوق تخصص غدد

hlima | 42 دقیقه پیش

آزمایش بارداری

f8228 | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز