2821
2789
عنوان

کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 75 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا حقت بود؟؟؟

از رابطه جنسی میترسیدم اوایل عروسی مون بود الان یادش میوفتم خندم میگیره واقعا خیلی اذیتش کردم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

تو دعوا من اول سیلی زدمش اونم عصبانی شد ی سیلی زدمنو  بعد ۴سال هنوز ک هنوز قلبم از یاداوریش درد میگیره اون حقش بود ولی من ناحق خوردم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
از رابطه جنسی میترسیدم اوایل عروسی مون بود الان یادش میوفتم خندم میگیره واقعا خیلی اذیتش کردم

خب بازم خوبه باهاش کنار اومدی 

ولی معمولا با ناز و نوازش ترس رو از بین میبرن نه کتک !

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
کتک کاری نداریم،ولی من هرروووووز میزنمش،هروقت حرصمودراره،    

الانم خودمو آماده کردم بیادطبقه پایین یه کتک مفصل بزنمش تاقبول کنه بریم سرمزار پدرومادرش،

الکی میگه حوصله ندارم،حووووووصلشو میارم سرجاش حالا

خب بازم خوبه باهاش کنار اومدی  ولی معمولا با ناز و نوازش ترس رو از بین میبرن نه کتک !

کارم از ناز گذشته بود خیلی باهام راه اومد دوماه نذاشتم بهم دست بزنه بعد دو ماه گذاشتم ولی بعد اونم باز نمیذاشتم بهم دست بزنه میگفت چرا نمیذاری میگفتم میمیرم واقعا فک میکردم میمیرم با اینکه چن بارم رابطه داشتیم  

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

سره قسم خوردن

سره یه چیزی فک کردم داره منو میپیچونه بهش گفتم بگو بخدا اونم گفت بخدا

بعد شواهدی آوردم که اثبات کنم داره دروغ میگه. نگو خودشم یادش نبوده. بعدش که فهمید اشتباهی قسم خورده عینه دیوونه ها شد. گفت تو شدی مثل شیطان برا زندگی من، تو باعث شدی من قسمه اشتباه بخورم. و بعدشم دعوای شدید

6 ماه بعد از عروسیمون بود

شوهر من توهم زد با پسر رفتم بیرون تو پارک جلو کلی ادم منو زد منم نامردی نکردم ۲ تا سیلی محکم بهش زدم عن اقا هیچوقت از یادم نمیره کار زشتش هنوزم یادش میندازم ناراحت میشه

من هردفعه دعوا میکنم با شوهرم انقد به مامانش فحش میدونم یکی دو ساعت تحمل میکنه ولی خونش که به جوش میاد گاهی وقتا کتک کاری میشه ولی بلافاصله به غلط کردن میفته و معذرت خواهی میکنه اخرین دفعه بهش گفتم دوباره دستت بهم بخوره ازت جدا میشم حالا جرات نداره دیگه

کارم از ناز گذشته بود خیلی باهام راه اومد دوماه نذاشتم بهم دست بزنه بعد دو ماه گذاشتم ولی بعد اونم ب ...

اگه مثل دخترای دیگه با ده بیست تا پسر قبل ازدواج رابطه داشتی و باتجربه میشدی هیچوقت اینطوری نبودی و ترست ریخته بود 

اتفاقا همسرت باید قدر میدونست 

من خودم تا شش ماه بعد از عقد نمیذاشتم شوهرم بهم دست بزنه و بعد شش ماه تازه اجازه میدادم بغلم کنه مگه با چندتا پسر رابطه داشتم که عادت کرده باشم ؟ 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
مثلا چیکار میکنی

منم ميزنمش☹️😢

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍