استارتر تاپیک قبلیت رو خوندم فکر میکنم تو آماده ی ازدواج نبودی توی یه هفته چطور انقدر زود کلافه شدی زندگی بالا و پایین داره سختی داره نداری داره همش گل و بلیل نیست که چقدر زود حس کردی نمی تونی درضمن فکر کردی همه که ازدواج میکنن همه چی دارن؟؟؟؟ نه دوتایی همت میکنن و زندگیشون رو میسازن . شما اونو دوست نداشتی فقط بهش عادت کرده بودی . شما برای ازدواج و یه زندگی مشترک اصلا آمادگی نداری
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من تایپیک قبلت رو خوندم، به نظرم خیلی داری عجولانه تصمیم میگیری، تو با عشقت ازدواج کردی و به خاطرش جنگیدی میدونی اگه آدم عاشق به عشقش نرسه چققققدر حس بدیه من 17ساله در غم از دست دادنشم همه آدما رو با اون مقایسه میکنم و هیچ وقت حال دلم خوب نیست، برای به دست آوردن عشقت جنگیدی باید برای ساختن زندگیت هم بجنگی، فکر کن مشاوره برو تجزیه و تحلیل کن اگه واقعا به نتیجه جدایی رسیدی بعد جدا شو، خونه شوهر خونه بابا نیست که گل و بلبل باشه باید برای ساخت زندگی دونفری تلاش کرد من با تمام اینکه هرلحظه به یاد عشقمم ولی از جون واسه همسرم و زندگی و بچه ها مایه میزارم یه کم مسئولیت پذیر باش و عاقلانه تصمیم بگیر بعد پشیمون نشی
هرکه خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش
وااا مگه ميشه كسى آيندش براش مهم نباشه من همين الانم ميخوام جدا بشم بخاطر ترس از آيندمه بعد مسئله ب ...
ببین کسی جدا میشه که واقعا به قدری عذاب کشیده که بدترین آینده براش بهتره .یه چیز مثل انتخاب بین بد و بدتر آوالان این انتخابات داری بد یا بدتر تصمیم با خودته