god_be مدیر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 عنوان جدا شدم | مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 51 پست تو تاپيكاى قبليم مشكلم هست، ميخواستم جدا شمبالاخره امروز باهاش حرف زدم گفتم ميخوام جدا شم بعد كلى زنگ و پيام كه ج ندادم گفت باشه، گفتم شنبه اقدام كن واسه توافقى گفت باشهنه ناراحتم نه پشيمون، به صلاحم بود، به بابامم گفتم امشب خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️ 1398/02/06 | 04:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکا۱۹۹۰ عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 4546 چقد برام عجیب بودی استاتر..تاپیک قبلیتو خوندم..🤔...این همه باهاش دوس بودی نفهمیدی بعد تو یه هفته همه چی و فهمیدی..تو مثل من حال خودت خوب نیس..حال دلت .
لاله_سر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 1990 اشتباهو با اشتباه جبران نميكنن یه هفته ای فهمیدی اشتباه کردی🤣🤣استارتر الانم حالت خوب نیست حرفات تصمیمت کامل بی منطق و الکیه با بزرگتری با ادم کاراشنایی مشورت کن
هدفhadaf عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4625 عزیزم با مشاور مشورت کن ولی از طلاق نترس. الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
god_be مدیر استارتر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 چقد برام عجیب بودی استاتر..تاپیک قبلیتو خوندم..🤔...این همه باهاش دوس بودی نفهمیدی بعد تو یه ه ... واقعاحال دلم خوب نيستاين كه چيزى عجيبه متاسفانه معنيش اين نيست كه غير ممكنه 😔 خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
god_be مدیر استارتر عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 2872 عزیزم با مشاور مشورت کن ولی از طلاق نترس. صلوات فرستادم برات خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
هدفhadaf عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4625 صلوات فرستادم برات مرسی عزیزم الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 36255 فقط ميترسم بره به خانوادش بگه من مشكل داشتم نگران نباش! توهم ب همه بگو اون مشکل داشت! 😁