2777
2789
عنوان

شب جمعه😈

| مشاهده متن کامل بحث + 2969 بازدید | 134 پست

من قهریدم اومدم پیش گلم پسرم خوابیدم کلیم منت کشید ولی وقتی لج کنم کوتاه نمیام من

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراااا گناه داش

نه بابا چه گناهی داره باید تاوان ناراحت کردن منو بده وگرنه عادت میکنه😉

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
چه بد ميرفتي بيشش

حالا بمونه واسه عروسی.. خونشون معذبم داداش مجرد داره.. بعد خیلی تابلو بود من 1شب برم خونشون همه فکرای +18میکردن😂😂

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
ادامش میتونه ترسناک باشه ها  حتما خودت اقدام کن بعد پری

اره ميخوام ولي هردفعه يك چي ميشه نميشه

ولي زياد معاشقه ميكنه همينطوريا 

مثلا اين چند روزم سرما خوردم همشت. لب و لوچه گردن من بود 😂

هي ميگم سرما ميخوري 

يا زشته جلو جمع لپمو بوس كني 

انگار ن انگار 😂

و اينا ولي رابطه نميشه اصلا هردفعه يك چي ميشع 

قضاوت فقط کار خداست...
حالا بمونه واسه عروسی.. خونشون معذبم داداش مجرد داره.. بعد خیلی تابلو بود من 1شب برم خونشون همه فکرا ...

ههههه عزيزم اره بهتره اينطوري

قضاوت فقط کار خداست...