2777
2789
عنوان

شب جمعه😈

| مشاهده متن کامل بحث + 2969 بازدید | 134 پست
ههههه عزيزم اره بهتره اينطوري

ولی دلم خواست..😳

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ميخوام ولي هردفعه يك چي ميشه نميشه ولي زياد معاشقه ميكنه همينطوريا  مثلا اين چند روزم سرم ...

معاشع خوبه اما جا رابطه نمیگیره هیچ وقت 

بدون برنامه ریزی قبلی اقدام کنید یهوییی

اینطوری بهتره

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪
حالا بمونه واسه عروسی.. خونشون معذبم داداش مجرد داره.. بعد خیلی تابلو بود من 1شب برم خونشون همه فکرا ...

تا عروسی بنده خدا تلف میشه ک 😂😂😂

دیگه دوران نامزدیه و عشق بازیاش 

خیلی سخت نگیر 

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪
١٢ تازه رسيدي تا لباس عوض كني و دوش بگيري و بغل و نوازش و ...دوباره دوش بگيري و لباس بپوشي و سه ساعت ...

نه عزیزم ما از راه که رسیدیم سریع شروع کردیم که یه موقع دیر نشه فقط لباس در اوردیم و یه زنگ تفریح و بعدم پوشیدیم حموم برا فردا صبح دیگه

حالا بمونه واسه عروسی.. خونشون معذبم داداش مجرد داره.. بعد خیلی تابلو بود من 1شب برم خونشون همه فکرا ...

خخخخ منم شوهرم داداش مجرد داره کل دوران عقد هفته ای سه شب خونه شوهرم بودم مادر شوهرمم همون شبای اول لباس زیر و حوله برام خرید بهم داد گفت حموم یادتون نره ولی من حموم نمیرفتم یعنی ما بچه ی خوبیم و کاری نکردیم

خخخخ منم شوهرم داداش مجرد داره کل دوران عقد هفته ای سه شب خونه شوهرم بودم مادر شوهرمم همون شبای اول ...

وای ن من هفته ای یه روزم ب زووووور میرم خونشون.. خیلی معذبم.. مثل مهمون میرم.. خجالت میکشم.. بزار اینجوری شاید عروسیمون جلو افتاد.. یکم دوری بکشه زودتر بریم خونه خودمون

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
سلامتی همه اب دهنده ها همه ساقیا 😂😂😂😂

😂😂😂😂

بابا یکی شوهر منو از برق بکشه.چرا بعد 5 سال از اینکار ......سیر نمیشه بدترم شده.ای بابا.هوووووووف هر روز هر روزم مگه میشه؟

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11