2777
2789
اون برا شماتاپیک میزنه شما برا اون 😑 چخبره اینجا:/

تو حرص نزن عزیزم😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن باو قانون جدیده منم باردارم الان کتک گاری میکنم پس

آره پ چی بیا از من شرو کن🤣

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
دلتون میخاد قطع بشم  خب قطع بشم  حرفام به اون خانم شخصی بود چرا این طور میکنید باهام بغص ...

اره قطع شو حرفهات خیلی بد بود پس فوری خودتو قطع کن😐

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
واقعا شرم داره من میخام باردار شم استرس برام سمه شوهرم چن ماهه نمیذاره اب تو دلم تکون بخوره که استرس ...

ای باباااا اصلا کی تورو میشناسه اینجا یجوری جدی گرفتین که انگار جلوی درو همسایه و فک و فامیل ابروتونو بردن😑😑😑😑😑😑بسه دیگه چرا قبول نمیکنی حرفت زشت بوده وقتی کسی به آدم توهین میکنه که حتما نباید جوابشو بدی که بگی منم بلدم😒😒😒

استارتر این تاپیک با یکی دیگه دعواش شده همدیگرو هردو فحش دادن

کاربر نیلو ۸۰۰ تا تاپیک زده اسکرین فقط فحش های استارتر داده به نینیار گیر که اینو قطع کن

شدیدا مشکوکه خودش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
واقعا شرم داره من میخام باردار شم استرس برام سمه شوهرم چن ماهه نمیذاره اب تو دلم تکون بخوره که استرس ...

خیلی خودتو بالا گرفتی گلم 

حس کردم ملکه الیزابت قراره باردار بشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2790
2778
2791
2779
2792