2777
2789
عنوان

بیایید کمکم کنید چیکار کنم

129 بازدید | 15 پست

شنبه قراره برم خونه داییم مهمونی ولی شوهرم میگه لازم نیست چیکار کنم با بچه میخوای کجا بری 

از شانس بدمن واکسن دخترمم افتاده روز شنبه حالا نمی دونم چیکار کنم اگه نرم بعدا برام حرف در میارن که باز نزاشت بیاد 

واکسن بچت بهونه خوبیه برای نرفتن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قراره ب حرف مردم زندگی کنی عزیزم؟؟خب شوهرت دوس نداره رک بگو شوهرم دوس نداره تا اخر عمرت راحت میشی دیگ ..خودت جوابشونو بدی کسی هم جرات نمکنه چیزی بگه عزیز

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

وای از دست اینا تا فامیل زن دعوت میکنه نه میان نه میزارن زن بره یا هی غرغرغر که پشیمون بشی اما خدانکنه فامیل خودشون دعوت کنن رو به قبله هم باشی باید اول بری خونه اونا

خدایا پناه میبرم به خودت

آدم باید با شریک زندگیش مچ باشه (هماهنگ)بهترین بهانه رو داری،واااکسن!!!!!!!به همسرت احترام بزار تا ا ...

فقط خانم باید با شوهرش مچ باشه؟!

آسمون به زمین میاد همسرشون یه ذره راه بیاد؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
فقط خانم باید با شوهرش مچ باشه؟! آسمون به زمین میاد همسرشون یه ذره راه بیاد؟

عزیزم من خودم تجربمو میگما..من خودم تا حالا سر هرچی باهاش هماهنگ شدمو حرفشو گوش کردم اونم سری بعد حرف منو گوش کرده خییییلی جاها بهم احترام گذاشته و هوامو داشته

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
آدم باید با شریک زندگیش مچ باشه (هماهنگ)بهترین بهانه رو داری،واااکسن!!!!!!!به همسرت احترام بزار تا ا ...

اخه اخلاقش جوریه که الان بهانه واکسن کنم دیگه هیچ جا نمی زاره برم ۴ ساله  ازدواج کردم یه بار حق بیرون رفتن تنهایی رو ندارم از وقتی باردار و بدنیا اومده دخترم دکترو بهداشت رو خودم میرم

۲ماهگی

واکس دو ماهگی سختم هست

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز