دیگه این دفع واقعا با نا امید تاپیک میزنم نمیدونم چرا فکر میکنم تیر اخرم .بچهم دو ماهش و شیر سینم خیلی خیلی کم هر دفع در حد ۲ الی ۳ قاشق شیر دارم اونم هر دو سینم باهم . تمام کارای ک دوستان گفتن رو انجام دادم هر چی تو گوگل بگین سرچ کردم و انجام دادم . مرکز بهداشت هر چی بهم یاد داد انجام دادم نذر و نیاز کردم ولی شیرم زیاد نمیشه😔😔 بچه م از گشنگی زیر سینم جیغ میزنه😔😔 دلم شکسته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اشتباه منو نکن منم مقاومت میکردم بهش شیرخشک ندم باعث شد کم وزن بشه و همچنان لاغررررره الان هم سینه میخوره هم شیرخشک من نذر حضرت علی اضغر کردم سینمو گرفت نذر کردم محرم شیر بخرم به نیت حضرت پخش کنم
دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش
مامانم موقع من شیر نداشته ولی موقع داداشم اینقدر شیر داشته ک سه سال تمام بهش شیر میداده
به نظرم فقط اینطوری داری خودت وخانوادتو اذیت میکنی برای کاری که براش تااش کردی ودست خودت نیست،الان باید از لحظه لحظه وجود نوزادت که هروز داره یه تغیر میکنه لذت ببری وباآرامش روزهای تکرار نشدنی بودن باهاش روبگذرونی،از خداکمک بخواه اونچه روکه میخواستی باشیر خودت به کودکت برسونی روحی وجسمی باهمین شیر خشک بهش بده😍موفق باشی مامان مهربون نی نی نازتم ازطرف من ببوس😙