2789
عنوان

تیر اخرم😔😔😔😔😔

159 بازدید | 25 پست

دیگه این دفع واقعا با نا امید تاپیک میزنم نمیدونم چرا فکر میکنم تیر اخرم .بچهم دو ماهش و شیر سینم خیلی خیلی کم هر دفع در حد ۲ الی ۳ قاشق شیر دارم اونم هر دو سینم باهم . تمام کارای ک دوستان گفتن رو انجام دادم هر چی تو گوگل بگین سرچ کردم و انجام دادم . مرکز بهداشت هر چی بهم یاد داد انجام دادم نذر و نیاز کردم ولی شیرم زیاد نمیشه😔😔 بچه م از گشنگی زیر سینم جیغ میزنه😔😔 دلم شکسته 

وای عزیزم خودتو ناراحت نکن شیر خشک بده بچع رو زجر نده

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رازیانه خوردی؟ قطره ی شیرافزا؟ مایعات؟

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

شير خشك بده خواهر نخواد بياد نمياد

منم مثه شما بودم پسرم شيرخشكي شد اتفاقا درشت تر از همسناشم هست

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

من فقط ماه اول اونم یه ڋره داستم بچم هلاک بود بهش شیر خشک دادم قرار نیست همه مثل هم باشن و شیر داشته باشن...براش شیشه شیری بخر که سرش مثل سینه مادره..که همسینتو بدی هم شیشه

.(عاشق بچه 92)