2789
عنوان

تیر اخرم😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 25 پست

اسي اشتباه منو نكن من اينقد ناراحت بودم كه افسردگي شديد گرفت تا يكسال😞

بچه بزرگ ميشه وتو ميموني با يه عمر خاطره بد 😔😔😔😔

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با قطر چکون از کنار سینم بهش شیر خشک میدم ولی هم خودم اذیتم هم بچه م

عزیزم شما دوماه تلاشتو کردی وبه قول خودت همه راهها روامتحان کردی،ناراحت نباش معمولا جنبه ارث هم داره تواطرافیان نزدیک شیردهی موفق داشتید؟

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
خب با شیشه بهش بده چرا عذاب میدی خودتو

دیگه مجبورم با شیشه بهش بدم😔 با تمام وجودم دلم میخواست فقط شیر خودمو بخوره برای همین برام درناک و روی سینم سنگینی میکنه😔

دیگه مجبورم با شیشه بهش بدم😔 با تمام وجودم دلم میخواست فقط شیر خودمو بخوره برای همین برام درناک و ر ...

بابا عیب نداره غصه نخور منم نصف روز شیر خشک خوردم هیچیم نشده خودمم بچه دار شم بهش شیر خشک میدم 

ولی خیلی لشه حاج خانم 
عزیزم شما دوماه تلاشتو کردی وبه قول خودت همه راهها روامتحان کردی،ناراحت نباش معمولا جنبه ارث هم داره ...

مامانم موقع من شیر نداشته ولی موقع داداشم اینقدر شیر داشته ک سه سال تمام بهش شیر میداده

اشتباه منو نکن منم مقاومت میکردم بهش شیرخشک ندم باعث شد کم وزن بشه و همچنان لاغررررره الان هم سینه میخوره هم شیرخشک من نذر حضرت علی اضغر کردم سینمو گرفت نذر کردم محرم شیر بخرم به نیت حضرت پخش کنم

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
مامانم موقع من شیر نداشته ولی موقع داداشم اینقدر شیر داشته ک سه سال تمام بهش شیر میداده

به نظرم فقط اینطوری داری خودت وخانوادتو اذیت میکنی برای کاری که براش تااش کردی ودست خودت نیست،الان باید از لحظه لحظه وجود نوزادت که هروز داره یه تغیر میکنه لذت ببری وباآرامش روزهای تکرار نشدنی بودن باهاش روبگذرونی،از خداکمک بخواه اونچه روکه میخواستی باشیر خودت به کودکت برسونی روحی وجسمی باهمین شیر خشک بهش بده😍موفق باشی مامان مهربون نی نی نازتم ازطرف من ببوس😙

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲