2777
2789
عنوان

در عجبم

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 67 پست
چون اونا قانونشون اسلام نیس😳

متوجه منظورت نشدم

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم قانون اونها عوض شده قانون ما که عوض نمیشه اسلامیه 

من منظورم این بود که محجبه های ترکیرم دیگه دانشگاه راه میدن حتی تو مجلسم نماینده محجبه دارن اینطوری هر کسی ازادانه خودش راه زندگیشو انتخاب میکنه 

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
من دارم میگم قانون یه مملکته هر مملکتی قانون خاص خودش و داره ما هم اگه اونجا باشیم اونارو کاری نداری ...

برده داری ام یه زمانی قانون بود دلیل نمیشه هرچیزی قانون باشه درست باشه همه باید مقابل قانون اشتباه بایستیم، شدیدا معتقدم دین یه مسئله کاملااااا شخصیه که هیچکس حق دخالت نداره

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
برده داری ام یه زمانی قانون بود دلیل نمیشه هرچیزی قانون باشه درست باشه همه باید مقابل قانون اشتباه ب ...

ماکه برای امنیت خودمون پوشش داریم شما هر جور میخای بگردی بگرد

تجربه ثابت کرده شمااگر سرت توکار خودت باشه دلیل نمیشه بقیه سرشون توکار شمانباشه
ماکه برای امنیت خودمون پوشش داریم شما هر جور میخای بگردی بگرد

شما هم مختاری دوستم منم مختارم، این قانون خداست، خود خدا گفته منو شمارو آزاد آفریده غیر اینه؟ امیدوارم بهترینا براتون اتفاق بیفته💕💕

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
تو ارو پا توی ترکیه جاهای دیگه محجبه ها رو به دانشگاه ها راه نمیدن و توهین میکنن اینا قوانین مملکت ه ...

ترکیه و اروپا این شکلی نیس 

من هم دانشگاه آنکارا رفتم امتحان دادم هم تو دانشگاه لایپزیش آلمان چن ماه درس خوندم

این حرفا رو نمیدونم از کجا میارن

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

بوی انفجار یک تن تی ان تی از این تاپیک میاد 😅

موسی به خداوند عرض کرد : پروردگارا ! کاری بکن که احدی جز به خوبی از من یاد ننماید خداوند در جوابش فرمود : موسی ! من برای خودم هم چنین کاری نکرده ام !
ترکیه و اروپا این شکلی نیس  من هم دانشگاه آنکارا رفتم امتحان دادم هم تو دانشگاه لایپزیش آلمان ...

سیاست مداراشون میدونن و میگن حالا شمارونمیدونم

من هیچ وقت شکر خدا تو جمع مختلط لباس ناجور نپوشیدم لباس کوتاه نپوشیدم اما حجاب نداشتم الان خیلی پشیمونم خیلی امیدوارم خدا منو ببخشه . دوران غفلت زندگی من بود . فکر می کردم چون دلم پاکه بقیه مردها هم نگاهشون پاکه !!!!

با خدا باش و پادشاهی کن
سیاست مداراشون میدونن و میگن حالا شمارونمیدونم

دیگه از رجب اردوغان اسلام گراتر

نمیدونم

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
من هیچ وقت شکر خدا تو جمع مختلط لباس ناجور نپوشیدم لباس کوتاه نپوشیدم اما حجاب نداشتم الان خیلی پشیم ...

موافقم با حرفتون

دیگه از رجب اردوغان اسلام گراتر نمیدونم

پارسال قانونو عوض کرد اردوغان تو اروپا هم فرانسه اجازه نمیده  تا اونجا که من میدونم کلا هرچیزی که نشانی از مذهب داشته باشه اجازه نمیدن تو دانشگاه به یهودیام اجازه استفاده از کلاهای خاصشونو نمیدن