امام علی (ع) می فرماید:در عجبم از مردمانی که مردگان را می بیننو مرگ را فراموش میکنند؟؟واقعا چرا به اینجا رسیدیم یعنی هرکی بالا ناف تاپ بپوشه و بدحجاب بشه باکلاس و خوشتیپه ؟یعنی نمیشه باحجاب بود تو مهمونی و خوش گزروند ؟😔😔
من دارم میگم قانون یه مملکته هر مملکتی قانون خاص خودش و داره ما هم اگه اونجا باشیم اونارو کاری نداری ...
برده داری ام یه زمانی قانون بود دلیل نمیشه هرچیزی قانون باشه درست باشه همه باید مقابل قانون اشتباه بایستیم، شدیدا معتقدم دین یه مسئله کاملااااا شخصیه که هیچکس حق دخالت نداره
من هیچ وقت شکر خدا تو جمع مختلط لباس ناجور نپوشیدم لباس کوتاه نپوشیدم اما حجاب نداشتم الان خیلی پشیمونم خیلی امیدوارم خدا منو ببخشه . دوران غفلت زندگی من بود . فکر می کردم چون دلم پاکه بقیه مردها هم نگاهشون پاکه !!!!
پارسال قانونو عوض کرد اردوغان تو اروپا هم فرانسه اجازه نمیده تا اونجا که من میدونم کلا هرچیزی که نشانی از مذهب داشته باشه اجازه نمیدن تو دانشگاه به یهودیام اجازه استفاده از کلاهای خاصشونو نمیدن
فرصت ها مثل رنگینکمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈 در انتظار آرزوهایم ...💫🌠