2777
2789
عنوان

شوهراتون توخونه مادرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 27 پست

حالم دیگه از این زندگی بهم میخوره

از دو سه روز پیشم گفته امروز بریم بمونیم‌خونشون تا جمعه آخر شب برگردیم

عزا گرفتم تو دلم😭😭😭

اگه میشه از ته دل برای من دعا کنید💛💛💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هجده سال خیلی راضیم خداییش بی احترامی نمیکنه جلو اونا تا حدی که مادرش حس حسادت میکنه مثلا شده از تو باغچه میگه مینا برات انجیر چیدم بیا بخور فوری ما مانش میگه من با اینکه درخت انجیر تو خونه داریم نخوردم 

حتی فرم غذا خوردن شم عوض میشه

نمیدونم چی بگم والا،من مشکلی با مادرشوهرم اینا ندارم ولی باز میریم اونجا بیشتر هوامو داره،چون میدونه زیا. خودمونی نیستم باهاشون

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

شماهامیمونید خونه مادرشوهر🤔🤔🤔

من هیچوقت نمیموندم اما الان که بچه دارم،۱سال و نیمشه،میگه گناه دارن،ببینن یه کم‌بچه رو بخاطر همین میگه بمونیم.گفتم من دوست ندارم جایی بمونم خودت میدونی،گفت یه شب اتفاقی نمیفته.منم چون دیگه حوصله بحث و دعوا ندارم هیچی‌نگفتم

اگه میشه از ته دل برای من دعا کنید💛💛💛

شوهر منم اولا داغون بود . منم بعد ازینکه میرفتیم خونه بی محلش میکردم یا منم در ازاش تو خونه مامانم محلش نمیدادم اینقدر اینجوری کردم تا خوب شد حالا دیگه اونجا بریم خیلی هوامو داره

اونی که فک نمیکردی تموم زندگیت میشه      

اگه خواهرش اينا باشن، بگو بخند و مسخره بازى و با خواهرزاده هاش بازى ميكنه. اگه تنها باشيم، گوشيو ميگيره دستش لم ميده رو مبل، با كسى حرف نميزنه. همش بايد بگم اون گوشى رو بذار كنار، يكم با ماها صحبت كن. 

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ