2777
2789
یه چی تو همین مایه هاا..دیگه کاریه که از دستمون برمیاد😂

ببینیم نارنجی که من کاشتم زودتر میوه میده یا کاشته های شما😁

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخ..ممنونم از اجازتون ..همش لنگ همین بودما.اوووفی با خیال راحت برم کشاورزی😂

از فانتزیام این بوده اجازه کشت آزادو صادر کنم🙄🤣🤣

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.

من یه پرتقال کاشتم کللللی ریحون و جعفری و اسفناج و فلفل هممممشونم در اومدن..ووووی خیلی ذوق داره پرتقالمم ثمر داده ..این از من .شما برو بشین دست به دعا شو😀

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
من یه پرتقال کاشتم کللللی ریحون و جعفری و اسفناج و فلفل هممممشونم در اومدن..ووووی خیلی ذوق داره پرتق ...

جدی آفرین😊👌

جدی آفرین😊👌

بعله..دستم واسه اینچیزا خوبه..خودمم کلا ذوق دارم اینکه هر چی باشه فقط ثمرشو ببینم حس خوبی بهم میده جوونه زدن و رشدش احساس زندگی داره برام.منم اینجوریم با چیزای کوچیک شادم دیگه

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
بعله..دستم واسه اینچیزا خوبه..خودمم کلا ذوق دارم اینکه هر چی باشه فقط ثمرشو ببینم حس خوبی بهم میده ج ...

سوداوی هستین احتمالا...

بعله..دستم واسه اینچیزا خوبه..خودمم کلا ذوق دارم اینکه هر چی باشه فقط ثمرشو ببینم حس خوبی بهم میده ج ...

عالیه نگهش دارید😊

نمیدونم.عشقه دیگه.دوس دارم.احتمالا اونا هم میبینن من با عشق میکارمشونو باهاشون ارتباط دارم رومو زمین ...

آفرین حتما خیلی با احساسی 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌