2777
2789
منم     دیدم پودرش تو بازار هست میریزن تو قالب دونات

واقعا؟؟؟؟فک میکردم باید خمیر خودم درس کنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من مجبورشون کردم دوسم بدارن😂😂

افرین به تو 😍😍

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

موتوشکلم.مگه دست خودشونه بااااید دوسم بدارن..اخه منم باهاشون حالم خوبه رابطه دوطرفه

منم خدا بهم نی نی بده حالم خوب میشه

بله خب منم خرسندم😁

به خرسند🙂من دوستام بهم میگن علی ذوقی ..یه فیلمی بود قدیما هااا طرف هی ذوق میکرد.نامرداااا😂من کلا زود ذوق مرگ میشم.نمیزارم چیزی بیشتر از یه ساعت درگیرم کنه زود یه کاری میکنم

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
منم خدا بهم نی نی بده حالم خوب میشه

ای جوووون دلم...ایشاالله ایشاااالله به همین زودی زود نی نی دار شی بعد بیای غر بزنی وااااای دیوونم کرده نمیزاره بخوابم😍

به خرسند🙂من دوستام بهم میگن علی ذوقی ..یه فیلمی بود قدیما هااا طرف هی ذوق میکرد.نامرداااا😂من کلا ز ...

خداکنه فقط اون کاره گندش در نیاد🤣🤣🙈

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
خداکنه فقط اون کاره گندش در نیاد🤣🤣🙈

در نمیاد ..😃اصن مگه داریم..مگه میشه دست به کاری بزنم گندش در بیاد درم اومد که اومده ..بلاخره بهتره بیکاریه

در نمیاد ..😃اصن مگه داریم..مگه میشه دست به کاری بزنم گندش در بیاد درم اومد که اومده ..بلاخره بهتره ...

دست به گِل میذاره طلا میشه😅😁

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
ای جوووون دلم...ایشاالله ایشاااالله به همین زودی زود نی نی دار شی بعد بیای غر بزنی وااااای دیوونم کر ...

ان شاالله ..خدا کنه

یه چی تو همین مایه هاا..دیگه کاریه که از دستمون برمیاد😂

بکار آقا بکار مگه ما حرفی زدیم...میهن خویش را کنی آباد😁