2777
2789
 خب بشین یکم فیلم آموزشی ببین بعدا بدردت میخوره...شاگرد زرنگ کلاس میشیا😁

اموزش چی؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اوهوم...کاکتوس نور میخواد خووو..باید بفهمیشون من کلی معاشرت میکنم باهاشون😂بچه هامن عزییییزم😊

اها .... تو میونه ات خوبه منو دوس ندارن ...

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس کانجورینگ یا آنابل یا اینسایدیوس یا نان  بزن حالشو ببر😎

دیدم ولی  فاز امشبم نیس دلم میخاد کمدی یا عاشقانه ببینم

رنگ آمیزی موی ملت دیگه باو و اوشونیون😅

اونو که میرم کلاس ... البته تو هم بلدی اون سری ترکیب رنک مو مسی رو تو گفتی 😂توفکرم دوره ام تموم شه برم تهران ...

تو اون تاپیک گفتم عاشقانه ها رو

خدا کنه خوب باشه ... 🙈🙈

اونو که میرم کلاس ... البته تو هم بلدی اون سری ترکیب رنک مو مسی رو تو گفتی 😂توفکرم دوره ام تموم شه ...

اونو بزنی دنبالت میکنن🤣🤣🤣🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
اونو بزنی دنبالت میکنن🤣🤣🤣🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

😂😂

live, simon یکم کمدی هم هست

حدس زدم ...

تو سبک the boy next door

&the girlnext doorو ... میخاستم...اینا رو میکیرم سریال ممنوعه هم میگیرم