2777
2789
میتونین هم فیلم ترسناک ببینین کلا دیگه تو خونه تنها نمیمونین...صورت مساله پاک میشه میره خونشون😅😱😈

فیلم ترسناک که تنهایی ببینم سکته میزنم 😏😏

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم آومدم😄خودم به خودم خوش اومدم😊منم کلافه شده بودم رفتم کللللی گل کاری کردم حالم جا اومد وای عااش ...

ولی جدی باید دید چی آدمو سرحال میاره هر کی یه چیزی...

هر کاری ادرنالین خونتو میبره بالا😎😊

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
توچی ..منوکه دیدی ..چه حسی داشتی

خوشم اومد ازت همون اولین بار😁😁حس خوبی دادی بهم🤔

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
خیلی دور نیستیم..مام تو استان شمایین😁ولی من ول کن نیستم همه چی میخرم.عادتشون دادم باید بمونن😐

واقعا؟؟؟ من که باهام اوکی نمیشن ...کاکتوس هم تازه یه سری خونه نبودم  مرد 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ولی جدی باید دید چی آدمو سرحال میاره هر کی یه چیزی... هر کاری ادرنالین خونتو میبره بالا😎😊

آره دقیقا.نشستم دیدم چقد دلم گل بازی میخواد😄پاشدم رفتم سراغشون نفهمیدم چجور یه ساعت گذشت کللللی انرژی مثبت دارم الان

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
واقعا؟؟؟ من که باهام اوکی نمیشن ...کاکتوس هم تازه یه سری خونه نبودم  مرد

اوهوم...کاکتوس نور میخواد خووو..باید بفهمیشون من کلی معاشرت میکنم باهاشون😂بچه هامن عزییییزم😊

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
سرکار برید پول درآرید😁

کار هفته ای سه روز هستم پولش کمه ...حالا تو فکر اون کاری که گفتمم هستم

آره دقیقا.نشستم دیدم چقد دلم گل بازی میخواد😄پاشدم رفتم سراغشون نفهمیدم چجور یه ساعت گذشت کللللی انر ...

خفه شدیم از انرژی مثبتتون😁

گفت: «درنگ کنید که من آتشی دیده ام...ای بسا خبری بیاورم از آن».....رفت.......و «پیامبر» بازگشت.
کار هفته ای سه روز هستم پولش کمه ...حالا تو فکر اون کاری که گفتمم هستم

خب بشین یکم فیلم آموزشی ببین بعدا بدردت میخوره...شاگرد زرنگ کلاس میشیا😁