2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان یک ماهه اسید فوایک میخورم.دکتر برای چی؟لازمه؟

ازمایشهای قبل بارداری بری بهتره. من چون دکتر نرفتم اوایل حاملگی چکاپ کامل دادم.

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
آخی عزیزم.چرا فوت شدن؟خدا رحمتشون کنه

دخترم یکساله بود... نزدیک عید بود من رفتم خرید. اونم کشاورز. رفت سر آب اونجا تشنج کرده افتاده تو آب و خفه شد و هیشکی نرفته کمک... اگ میرفتن الان 😓😓

چه فرقی؟

من قبل از اقدام حدود یک ماه گریه میکردم میگفتم بچه میخوام. به همه چیزشم فکر کرده بودم، خرجش، تربیتش، آیندش، همه چیز... بدون بچه به پوچی رسیده بودم. نصف شب از خواب بیدار میشدم گریه میکردم میگفتم بچه میخوام!! اینی که میگم مال یک ماه قبل از عیده... الآن همش نگرانم، بچه بیاد رابطم با همسرم کم میشه، تفریح و با خیال راحت با هم بودنمون کم میشه. نگران هیکلمم که خراب میشه. از این که چند ماه نمیتونم درست ورزش و ورجه وورجه کنم، نمیتونم هرچیزی بخورم، از همه چیز یه حالیم! نمیگم پشیمونم، دوسش دارم، ولی میگم خودت رو برای هر حسی آماده کن!!

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
من قبل از اقدام حدود یک ماه گریه میکردم میگفتم بچه میخوام. به همه چیزشم فکر کرده بودم، خرجش، تربیتش، ...

منم خخخخخیلی دوس دارم رفتم براش کلی خرید کردم و قراره خرداد اقدام کنیم و الان ک قطعی شده دو دل شدم

بنظرمن اگه وضع اقتصادیتون مساعده(درحدی که ازپس مخارج بارداری وزایمان بربیاین) اقدام کن من خودم۳ساله ازدواج کردم۲سال جلوگیری داشتم الآن بیشترازیکساله منتظرم ولی نمیشه.

بعدازیه مدت که جلوگیری کنی تخمدان ضعیف میشه وبعدش زمان میبره تابارداربشی

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
راستش ما خونه نداریم‌.خودم شاغل نیستم.میترسم بچه بیاریم نتونیم از پس خرجاش بیایم.ولی بچه خیلی دوس دا ...

بی خیال بابا همه که‌خونه ندارن و خانومشون شاغل نیستن.... از قدیم میگن هر سری یه روزی داره.... خدا روزیشو میرسونه مطمئن باش.... منم تابستون شد ۲۴ سالم اقدام میکنم انشالله

منم خخخخخیلی دوس دارم رفتم براش کلی خرید کردم و قراره خرداد اقدام کنیم و الان ک قطعی شده دو دل شدم

نظر شوهرت چیه؟

ببین من و شوهرم زیادی به هم علاقه داریم و وابسته ایم، بخاطر همینه که ترس اومدن نینی و فاصله افتادن بینمون اذیتمون میکنه. بعدم من هنوز بچم دنیا نیومده که بدونم حس بعدش چجوریه و فقط ترسی که الآن دارم رو میگم!! ولی بنظرم اول دل هر دوتون باید راضی باشه و به همه چیزش فکر کرده باشید...

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤