2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 57 پست
نظر شوهرت چیه؟ ببین من و شوهرم زیادی به هم علاقه داریم و وابسته ایم، بخاطر همینه که ترس اومدن نینی ...

ما هم خخخخیلی وابسته ایم.شوهرم میگه هنوز از تنهاییمون سیر نشدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما هم خخخخیلی وابسته ایم.شوهرم میگه هنوز از تنهاییمون سیر نشدم

پس بنظرم نیار! 🙈 بچه بیاد فکرکنم همه چیز سخت میشه، تنهاییتون کمتر میشه، خوابتون سخت میشه، رابطتون کمتر میشه... بچه قشنگیا خودشو داره ها، ولی آدم باید حس کنه به اندازه کافی با شوهرش بوده!!

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
پس بنظرم نیار! 🙈 بچه بیاد فکرکنم همه چیز سخت میشه، تنهاییتون کمتر میشه، خوابتون سخت میشه، رابطتون ک ...

ایشالا یکسال دیگه.من نامزدیم یکسال بود عقدمم یکسال .پس یه سال دیگه هم بجه میارم

چرا برو تحت نظر دکتر بچت رو بیار من بیچاره الان دو ساله منتظرم بچه دار شدم اما نشده البته وقتی من برای اولین بار رفتم دکتر دکتر برامون آزمایش نوشت بعد معلوم شد همسرم مشکل داره 

برام دعا کنید خیلی خیلی که آن شالله خدا به بچه سالم به زودی به من بده فقط دعا میکنم ه سالم به من بده

واقعا؟وای خیلی دو دلم.کلاس خیاطی نمیتونم برم اگه اقدام کنم

اصلاصددرصدنیس که بااولین اقدام بارداربشی بعدم کلاس خیاطی کارسنگینی که نداره توی بارداری هم میتونی بری برای خودتونی نی لباسای خوشگل،سیسمونی نازبدوزی.

به شادی وتنوع بعدشم فکرکن

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
شوشو نظامیه.میتونیم ولی در حد معمولی

همینش خوبه بقیشم خدابابچه میرسونه.بچه قبل اینکه خودش بیادروزیش میرسه

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪