2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 57 پست

شما اقدام کن معلوم نیس الان بیاری که. خدانکرده اگ مشکلی بود ازالان وقت داری بری دنبالش.. بعدم با بچه هم میشه کلاس رفت و سرگرم شد. من 21سالگیم دخترمو آوردم. ازاینکه حوصله دارم باهاشون بازی کنم خیلی خوشحالم نه اینکه غر بزنم سرشون وقتی سنم رفت بالا. اونوق مامان پیر میخان چکار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرايط زندگي ات چطوره؟اوضاع مالي ات؟روابط ات با شوهرت خوبه همه چيز اوكيه؟شوهرتو كاملا شناختي و بهش اعتماد داري؟ببين كوچيكترين اختلافي تو زندگي ات داري نبايد بچه بياري معمولا بعد از بچه اختلافها و دعواها پررنگتر ميشه با شوهرت حسابي گشتين؟مسافرتهاي دو نفره تونو رفتين؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

من ده ماه عقد بودم، دو ماه بعد از عروسی اقدام کردم همون اول اقدامم هم باردار شدم

مامانم میگفت ممکنه همون اول باردار نشی و طول بکشه یا خدای نکرده مشکلی داشته باشین پس زود اقدام کنید که اگه مشکلی داشتید سریع پیگیری کنید سنتون خیلی بالا نره 

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!

بستگی به روحيه خودت داره. من 25 سالگی، 3 سال بعد عروسیم آوردم. بازم الان محدودیت هايي که برام ایجاد کرده باعث شده يه وقتهایی بگم کاش دیرتر میاوردم. اگه آدمی هستی که خیلی اهل بیرون و باشگاه و تفریح هستی دیرتر بيار چون 3،4 سالی محدودت میکنه.

اگه بچه دوس دارین اره اقدام کن.بچه شیرینی زندگیه. ان شالله که همون ماه اول بارداربشی. اول دکتر زنان برو بلد اقدام کن. سه ماه قبلشم باید فولیک اسید بخوری

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
همسرم هرچی من بگم‌.خودش میگه آمادگی پدر شدن ندارم ولی اگع دوس داری بجه بیاریم

به نظرم منم اول یکم عشق و حال کنید و همسرتم آمادگیشو پیدا کنه...بچه شیرینیهای خودشو داره اما خیلی از آزادی های الانتم محدود میشه