دوستان سلام.من ۳ ماهه ازدواج کردم.بنظرتون برای بچه دار شدن اقدام کنم؟۲۴ سالمه.خواهرم میگه اقدام کن ولی اون یکی خواهرم میگه نه و فعلا کلاسای مختلف برو و بعد دوسال اقدام کنم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
شرايط زندگي ات چطوره؟اوضاع مالي ات؟روابط ات با شوهرت خوبه همه چيز اوكيه؟شوهرتو كاملا شناختي و بهش اعتماد داري؟ببين كوچيكترين اختلافي تو زندگي ات داري نبايد بچه بياري معمولا بعد از بچه اختلافها و دعواها پررنگتر ميشه با شوهرت حسابي گشتين؟مسافرتهاي دو نفره تونو رفتين؟
من ده ماه عقد بودم، دو ماه بعد از عروسی اقدام کردم همون اول اقدامم هم باردار شدم
مامانم میگفت ممکنه همون اول باردار نشی و طول بکشه یا خدای نکرده مشکلی داشته باشین پس زود اقدام کنید که اگه مشکلی داشتید سریع پیگیری کنید سنتون خیلی بالا نره
بستگی به روحيه خودت داره. من 25 سالگی، 3 سال بعد عروسیم آوردم. بازم الان محدودیت هايي که برام ایجاد کرده باعث شده يه وقتهایی بگم کاش دیرتر میاوردم. اگه آدمی هستی که خیلی اهل بیرون و باشگاه و تفریح هستی دیرتر بيار چون 3،4 سالی محدودت میکنه.
اگه بچه دوس دارین اره اقدام کن.بچه شیرینی زندگیه. ان شالله که همون ماه اول بارداربشی. اول دکتر زنان برو بلد اقدام کن. سه ماه قبلشم باید فولیک اسید بخوری
❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤