2777
2789
عنوان

گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهادم اینه از دیجی کالا نگرید چون گرون میده سایتای زیادی مثله موبایل شاپ و گوشی شاپ هستش که معتبر ...

من از بازار خریدم 2800 الان دیجی کالا داره 2700 میده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من از بازار خریدم 2800 الان دیجی کالا داره 2700 میده

خب درسته از مغازم نباید خرید چون کلی میکشه روش و تو این وضعیت بد اقتصادی ک گوشیا زیاد فروش نمیره مجبوره از یه راهی پول اجاره رو دربیاره اما از سایتای دیگه بگیرید خیلی بهتره

بالا گفتم دیگه هوآوی nova 3 قیمتش ۳ و ۵۰۰ رنگ آبی و صورتی داره پشتش شیشه ایه دو دوربینس

مرسی عزیزم

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
با ۳.۵ گوشی های خیلی خوبی میتونید بخرید ب شرطی ک مارک و برند مد نظرتون نباشه مثل شیائومی mi 8 se که ...

مرسی گلم ازاطلاعات خوبت 

سایت ایمالز هستش که اسمه گوشی رو سرچ میکنید و همه سایتایی که این گوشی رو میفروشن رو میاره

ممنونم ازراهنماییت

خب درسته از مغازم نباید خرید چون کلی میکشه روش و تو این وضعیت بد اقتصادی ک گوشیا زیاد فروش نمیره مجب ...

مثلاچه سایتی که معتبرم باشه وقابل اعتماد

این رو متاسفانه نمیدونم بیشتر سایتایی که از چین گوشی میارن رو میشناسم و چون سامسونگ کره ایه اطلاعی ن ...

هواوی بهتره یاسامسونگ بنظرشما