_malmal_ مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 عنوان تولد | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 63 پست بعد از شام زشته ؟؟؟؟؟اخه خیلی هزینه ها بالا میره بخوام ۷۰ نفرو هم شام بدم هم کبک و تنقلات ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1398/02/05 | 03:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14277 من یبار کردم کلی متلک بهم گفتن حالا میدونستن اونموقع دستمون خالیهولی تو عصری دعوت کن که تاشام نمونن جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
azba عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 6831 خب نگیر عزیزم،چه کاریه،مردم بزک کنن،لباس بپوشم،شام بخورم بعد سنگین شدن،یا شبیه میخوان دراز شن پای تل و خانواده،راه بیفتم واسه یه برش کیک دور خیابونا،من اصلا نمیرم همچین مدل مراسمایی رو،
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 ی الویه ساده درست کن با باگت سرو کن زشت نیس اخه؟ ماله تولد بچه ها الویه میدن ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
نازلیییییی عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 15751 تولد همسرمه😅😅😅😅 خب روز تعطیل بگیرحتما نباید روز تولدش باشهجمعه قبل یا بعدش بگیربعد شام یه جوریه حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
tattooartist عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 278 زشت نیس اخه؟ ماله تولد بچه ها الویه میدن نبابا سخت نگیر من چن جا رفتم واس بزرگا نون باگت الویه دادن یجام رفته بودم بندری دادن 💌👨مرد من ازون مرداس ک جوون میده واسش بمیری😍
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 خب نگیر عزیزم،چه کاریه،مردم بزک کنن،لباس بپوشم،شام بخورم بعد سنگین شدن،یا شبیه میخوان دراز شن پای تل ... عزیزم دیگ وقتی تو تولد انقدر کیک و خوراکی هست شامم نخوردن بنظرم مشکلی نیی ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14277 استارتر گوشت بوقلمون فعلا ارزونتر از گوشت قرمزه بخر قرمه بار بذار با سالاد شیرازیچاره ای نیس جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
roza553 عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 482 خودت دوس داری شامو بدی بده راحت کن خودتو دو تومن میخوای که راه بیوفتن
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 استارتر گوشت بوقلمون فعلا ارزونتر از گوشت قرمزه بخر قرمه بار بذار با سالاد شیرازی چاره ای نیس عشقم تو باغه اخه امکانات تیس برای غذا درست کردن ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 خودت دوس داری شامو بدی بده راحت کن خودتو دو تومن میخوای که راه بیوفتن دو تومن فقط غذا بقیه چیزارو چیکار کنم تهش۱۰ نفر بیان بخورن ۵۰ تومن میدن ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
asalimasali عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 22826 به نظر من زشته عصرونه الويه بدى اصلا بد نيست ژله ساده هم درست كن بذار كنارش كم خرج ميشه فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 به نظر من زشته عصرونه الويه بدى اصلا بد نيست ژله ساده هم درست كن بذار كنارش كم خرج ميشه اخه اصلا عصر توی باغ نمیشه ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
آلا7597 عضویت: 1394/08/16 تعداد پست: 5372 باغم گرفتی و می خوای بگی بعد شام بیان.زشته عزیزم. خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
roza553 عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 482 دو تومن فقط غذا بقیه چیزارو چیکار کنم تهش۱۰ نفر بیان بخورن ۵۰ تومن میدن بنظر من اصلا زشت نیست بعد شام یا عصرونه باشه الان همه چیز داره تغییر میکنه بخاطر گرونی باید برای مردم جا بیوفته کم کم