2789
عنوان

تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 63 پست

من یبار کردم کلی متلک بهم گفتن حالا میدونستن اونموقع دستمون خالیه

ولی تو عصری دعوت کن که تاشام نمونن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب نگیر عزیزم،چه کاریه،مردم بزک کنن،لباس بپوشم،شام بخورم بعد سنگین شدن،یا شبیه میخوان دراز شن پای تل و خانواده،راه بیفتم واسه یه برش کیک دور خیابونا،من اصلا نمیرم همچین مدل مراسمایی رو،

ی الویه ساده درست کن با باگت سرو کن

زشت نیس اخه؟ ماله تولد بچه ها الویه میدن

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
خب نگیر عزیزم،چه کاریه،مردم بزک کنن،لباس بپوشم،شام بخورم بعد سنگین شدن،یا شبیه میخوان دراز شن پای تل ...

عزیزم دیگ وقتی تو تولد انقدر کیک و خوراکی هست شامم نخوردن بنظرم مشکلی نیی

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

استارتر گوشت بوقلمون فعلا ارزونتر از گوشت قرمزه بخر قرمه بار بذار با سالاد شیرازی

چاره ای نیس

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
استارتر گوشت بوقلمون فعلا ارزونتر از گوشت قرمزه بخر قرمه بار بذار با سالاد شیرازی چاره ای نیس

عشقم تو باغه اخه امکانات تیس برای غذا درست کردن

خودت دوس داری شامو بدی بده راحت کن خودتو دو تومن میخوای که راه بیوفتن

دو تومن فقط غذا بقیه چیزارو چیکار کنم تهش۱۰ نفر بیان بخورن ۵۰ تومن میدن 

به نظر من زشته عصرونه الويه بدى اصلا بد نيست ژله ساده هم درست كن بذار كنارش كم خرج ميشه 

اخه اصلا عصر توی باغ نمیشه 

دو تومن فقط غذا بقیه چیزارو چیکار کنم تهش۱۰ نفر بیان بخورن ۵۰ تومن میدن 

بنظر من اصلا زشت نیست بعد شام یا عصرونه باشه الان همه چیز داره تغییر میکنه بخاطر گرونی باید برای مردم جا بیوفته کم کم