سلام دوستان دخترم ۴سالشه از دیروز میگه سرم میخواره منم امروز بردمش حموم ولی الان بازم سرشو میخواره منم موهاشو نگاه کردم دیدم چند چیز سفید چسبیده به موهاش و بازم سرشو میخواره منم دارم از غصه دق میکنم که نکنه شپش باشه اگه شپش باشه تو رو خدا اگه تجربه ای دارید برام بگید به خدا من تو نظافت دخترم خیلی حساسم یک روز در میان میبرنش حموم ولی نمیدونم چرا اینجوری شده بهم بگید چیکار کنم دارم دق میکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دعات میکنم مشکلت حل بشه راستی لباسا و لحاف و ملافه هارو چیکار کردی؟ یا گل سرای دخترتو دور ریختی؟؟؟
ممنونم عزیزم😘راستشو بگم هیچکاری فقط حشره کش زدم بهشون ی روز رفتیم بیرون از خونه اسپری زدم همه جا رو رو تخت خودش و خودمونو و ملافه هاشو و گل سر و برس اینارم گذاشتم تو لگن و اب جوش و وایتکس و پودر رختشویی ریختم گذاشتم ی روز موند البته گذاشتم تو تراس ک بوش اذیت نکنه و بعدم شستمشون الحمدلله ک نابود شدن زیاااد حساسیت ب خرج ندادم چون بعثی جاها خونده بودم ک بعضیا چقد گرفتار شده بودن طفلیا و مثلا ی جا میخوندم ک نوشته بودن هر روووز ملافه هاشو با اب جوووش تو دیگ میجوشونده من والا تنبل تر از این حرفام و خدا رو شکر با همین روشام ریشه کن شد اصل کاری همون تو موهاس چون این نوع شپش فقط توی مو هستش ک میمونه و زندگی میکنه از مو ک ریشه کن بشه بقیه جاها دیگه خودش از بین میره با ی بار پاکسازی
بزارین ی نصفه روز بهتره ولی نزاشتینم مهم نیست منکه نزاشتم دم ظهر میزدم ک تا شب ک وقت خاب بشه خوب جذب مو شده باشه ک نخاد بیشترش مالیده شه ب ملافه و اینا و تاثیرش بیشتر شه
والا نگید شپش از رعایت نکردن بهداشتی والا من یک روز در میان دخترمو حموم میبرم
دقیقن چون منم خودم سی سالمه ن خودم ن بچم تا این خانوم شپاشو منتقل نکرد شپش نداشتیم همینکه زنگ زدم گفتم وای سر دخترم جونور در اومده و مامانم قشنگ ازم پرسید ک چ شکلیه و بعد گفت شپشه گفت فلانیم شپش داره گفتم واای من چرا خب الان داری میگی گفت شما ک رفتین ی روز دیدم بچش خیلی سرشو میخارونه گفتم وای نکنه شپش زده سر بچت و رفتم دیدم موهاشو دیدم بله بعدم طرف دیده ک فهمیدم گفته اره راستش از زنداداش خودش گرفته بوده اونم خودش و بچه هاش داشتن منتقل شده بوده ب این خانم این خانم نکبت هم عوضی با اینکه میدونست شپش دارن چند بار برس دخترمو و خودمو دیدم داره بی اجازه میزنه ب موهاش با اینکه گفتم دوس ندارم و برس خودمو دادم برا خودش باز دفه بعد دیدم ااع قایمکی رفته سر دراور و برس دخترمو داره میزنه ب موهاش ک بعدا فهمیدم بعله شپش داشته 😣😣😣
پاستور جان اگه احساس می کنی که تو موهاش رشک و شپش هست ی جایی رو میشناسم که خیلی مطمئنن. دختر خودم رو هم بردم همین جا و با یک جلسه موهای دخترم رو پاکسازی کردن و خدارو شکر دیگه الان که نزدیک به یک ساله هنوزم که هنوزه هیچ رشک و شپشی تو موهاش نیست