2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 129 پست

بعدم وازلین مث سس نبود ک بخاد اذیت شیم میزدم روموهاش  و شبا رو بالشش ی ملافه مینداختم ک چرب نشه ملافه ولی خب شب دوم اصلا همون چربیم پس نمیداد و جذب موهاش میشد البته من تو مدرسه رفتن بود مجبور بودم از چهارشنبه تا جمعه شب انجام میدادمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ديگه بعدش لازم نبود بشينيد دربياريد تخم ازسرش؟؟

چرا چرا تخماش ک مرده بودنو راحت از سرش جدا کردم چون قبلش سفت بودن ولی بلد ک مردن راحت در اومدن ولی خب ی روز  دو تا دو ساعت وقت گذاشتم همه تخماشو پاک کردم 

عزيزم شپش نميپره اصلا من خودم شپش نداشتم دخترم هم تميز و مرتبه از مهد گرفته بود واقعا اموزش پرورش ...

ببین حتی سرچ هم بکنی نوشته که شپش این قابلیت رو داره. 

احتمالا برای شما دلیل اش این سفرهاست. البته امیدوارم که اصلا شپش نباشه

ببین حتی سرچ هم بکنی نوشته که شپش این قابلیت رو داره.  احتمالا برای شما دلیل اش این سفرهاست. ا ...

عزيزم اتفاقا سرچ كنيد

هم ب فارسي هم ب لاتين

شپش توانايي پرش نداره

و فقط ازراه تماس منتقل ميشه با روسري با سر الوده با گل سر با شانه و...

دليل ما اين سفرهاست؟؟من تاحالا انتاليا يا تايلند نرفتم اصلا!!!!

منظورتونو نفهميدم

دخترمن ازمهد گرفت

نه خودم داشتم نه خواهرام 

الحمدلله بادخترمم ما و خواهرام نگرفتيم اصلا

استارتر همه راه ها رواگه دوس داشتی برواخرش ک نتیجه نگرفتی وازلینی و گفتمو امتحان کن😊جواب ک گرفتی دع ...

دعات میکنم مشکلت حل بشه راستی لباسا و لحاف و ملافه هارو چیکار کردی؟ یا گل سرای دخترتو دور ریختی؟؟؟

عزيزم اتفاقا سرچ كنيد هم ب فارسي هم ب لاتين شپش توانايي پرش نداره و فقط ازراه تماس منتقل ميشه با ...

سلام. بله درسته. من فقط یک مطلب رو در نت خوندم که نوشته بود توانایی پریدن داره. بقیه مطالب نوشته بود امکان حرکت سریع داره نه پرش

بنابراین عذر میخوام. 

عزيزم اتفاقا سرچ كنيد هم ب فارسي هم ب لاتين شپش توانايي پرش نداره و فقط ازراه تماس منتقل ميشه با ...

و شما ابتدای نتن نوشتید بودید که آموزش و پروش گفته دلیلش این سفرهاست. من دیشب واقعا خسته بودم اصلا ندیدم اینو. اشتباه برداشت کردم و فکر کردم میگید علت اش این سفرها بوده.

معذرت. اما روش هایی که گفتم در مورد ملافه ها و لباس ها رو امتحان کنید حتما چون به خاطرم میاد که ما دبستان که بودیم این اتفاق افتاد و دقیقا همین کارا رو انجام دادیم و رفع شد. 

البته الان حتما کارهای بهتری هم میشه کرد. 

اسی فقط اسپندو دوبار با فاصله امتحان کن .ببرش حموم  موهاشو اول شامپو بزن برس بکش صاف شه بعد با شونه دم باریک از زیر موها به سمت بالا بکش تا شپشا در بیاد .موهاش کوتاه باشه بهتره

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍
و شما ابتدای نتن نوشتید بودید که آموزش و پروش گفته دلیلش این سفرهاست. من دیشب واقعا خسته بودم اصلا ن ...

بله من تمام ملحقه ها و پتوهايي ك روي من و باباش و دخترم و پسرم بود كلا ازخونه بردم بيرون

تمامممم لباسا رو مدام با اب ٦٠ب بالا ميشورم

شامپوشو زدم لوسيونشم زدم

هرروزم ميشينم هرحي ببينم درميارم

ديروز يه دونه تخم ديدم

امروزم يكي

شوهرم ميگه تمومه ديگه

بيخودي اعصابتو خورد نكن

ولي من همش ميترسم ازيه جايي چيزي رو حواسم نبوده باشه ازقبل مونده باشه يهو بزنه ب سرش

تمام مبلا و فرشا رو اسپري مخصوص زدم

هرشب رو بالشش يه بارمصرف ميندازم برميدارم ميندازم اشغالي

چيكاركنم ديگه...