سلام دوستان دخترم ۴سالشه از دیروز میگه سرم میخواره منم امروز بردمش حموم ولی الان بازم سرشو میخواره منم موهاشو نگاه کردم دیدم چند چیز سفید چسبیده به موهاش و بازم سرشو میخواره منم دارم از غصه دق میکنم که نکنه شپش باشه اگه شپش باشه تو رو خدا اگه تجربه ای دارید برام بگید به خدا من تو نظافت دخترم خیلی حساسم یک روز در میان میبرنش حموم ولی نمیدونم چرا اینجوری شده بهم بگید چیکار کنم دارم دق میکنم
سلام عزیزم حالتو کاملا درک میکنم شپش اصلا ربطی به نظافت نداره از کسی گرفته نگران نباش اگر اون سفیده به موهاش چسبیده و شبیه شوره سر هست پس رشکه یعنی تخم شپشه حتما از سرش بیرون بیار بگرد تو موهاش .تجربه ای که دارمو بهت میگم شامپو لیندان بگیر یک روز درمیون ببرش حموم و موهاشو طبق دستور بشور. سرکه سفید بریز تو اسپری و بعد حمام به موهاش کامل اسپری کن اسفند هم بجوشون و ابش بریز تو اسپری. یکروز سرکه اسپری کن ببر حموم یکروز اسفند. دائم موهاش چک کن و سعی کن رشک ها رو لز سرش بیرون بیاری. چون شامپو فقط شپش زنده رو از بین میبره و تخم ها بعد از یک هفته تا ده روز باز تبدیل به شپش میشن. لوسیون دایمتیکون هم خیلی خوبه علاوه بر شامپو از اون هم استفاده کن. تمام لوازم شخصی و ملحفه و پتو گل سر برس و هرچیزی که باهاش در ارتباطه رو با اب داغ بشور و یک هفته بزار داخل پلاستیک و در دسترسش نباشه هر چیزم که قابل شستشو نیست اسپری دومین بخر بزن. دختر منم چهار سالشه و از مهد گرفته بود فقط با این چیزایی که گفتم تونستم از شرش خلاص بشم. من همه راهها رو امتحان کردم واقعا زجر کشیدم تا موهاش درست شد. البته اینم بگم موهای دخترم بلند بود و مجبور شدم کوتاهه کوتاه کنم چون من دیر متوجه شدمو موهاش پر شده بود. امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم
نه تخم گذاشته رفته دختره منم از مهد گرفته بود اونم تخم شپش بود من با نفت سر دخترم رو شستم که بعضی ها میگن ضرر داره ولی خیلی ها اینکارو کردن چه قدیم و چه تو همین زمان حال