2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 129 پست
عزيزم ممكنه غلاف مو باشه ولي اين خارشه يكمي نگران كننده ست

من موهای دخترم بلنده نمیدونم از کجا گرفته بود مجبور شدم هر روز ببرمش حموم لطیفه میزدم ب موهاش و شونه میکردم تا سرش تمیز شد اتو هم زدم

گلی 11 منم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهای دخترم بلنده نمیدونم از کجا گرفته بود مجبور شدم هر روز ببرمش حموم لطیفه میزدم ب موهاش و شونه ...

شما خيلي شجاع بوديد 

من نتونستم ريسك كنم

گفتم شايد تموم نشه...

شامپو ولوسيون رو زدم دوسري ب فاصله ي ٨روز

و نشستم هرروز دوسه بار هي دراوردم

تا روز ٧تموم شد،..

سلام عزیزم حالتو کاملا درک میکنم شپش اصلا ربطی به نظافت نداره از کسی گرفته نگران نباش اگر اون سفیده به موهاش چسبیده و شبیه شوره سر هست پس رشکه یعنی تخم شپشه حتما از سرش بیرون بیار بگرد تو موهاش .تجربه ای که دارمو بهت میگم شامپو لیندان بگیر یک روز درمیون ببرش حموم و موهاشو طبق دستور بشور. سرکه سفید بریز تو اسپری و بعد حمام به موهاش کامل اسپری کن اسفند هم بجوشون و ابش بریز تو اسپری. یکروز سرکه اسپری کن ببر حموم یکروز اسفند. دائم موهاش چک کن و سعی کن رشک ها رو لز سرش بیرون بیاری. چون شامپو فقط شپش زنده رو از بین میبره و تخم ها بعد از یک هفته تا ده روز باز تبدیل به شپش میشن. لوسیون دایمتیکون هم خیلی خوبه علاوه بر شامپو از اون هم استفاده کن. تمام لوازم شخصی و ملحفه و پتو گل سر برس و هرچیزی که باهاش در ارتباطه رو با اب داغ بشور و یک هفته بزار داخل پلاستیک و در دسترسش نباشه هر چیزم که قابل شستشو نیست اسپری دومین بخر بزن. دختر منم چهار سالشه و از مهد گرفته بود فقط با این چیزایی که گفتم تونستم از شرش خلاص بشم. من همه راهها رو امتحان کردم واقعا زجر کشیدم تا موهاش درست شد. البته اینم بگم موهای دخترم بلند بود و مجبور شدم کوتاهه کوتاه کنم چون من دیر متوجه شدمو موهاش پر شده بود. امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم

نه بابا نمی‌برم ولی میگم چرا دختر من دارم گریه میکنم 

اشکال نداره گلم پیش اومده دیگه فقط دوهفته کاملدرمانش کن تموم میشه از شرشون راحت میشی از این ب بعدم هرهفته مو دخترتو چک کن تا دیگه پیش نیاد 

شما خيلي شجاع بوديد  من نتونستم ريسك كنم گفتم شايد تموم نشه... شامپو ولوسيون رو زدم دوسري ب ...

یعنی من یکی خداشاهده یکی از کک  و شپش متنفرم واقعا خیلی چیز ترسناکی هستند

گلی 11 منم
پس خود شپش مرده یعنی؟ 

نه تخم گذاشته رفته دختره منم از مهد گرفته بود اونم تخم شپش بود من با نفت سر دخترم رو شستم که بعضی ها میگن ضرر داره ولی خیلی ها اینکارو کردن چه قدیم و چه تو همین زمان حال