2777
2789
عنوان

بیاید بگید چی بگم به پدرم

112 بازدید | 10 پست

پدر من از پدری فقط اسمشو داره! نه اینکه معتاد باشه یا زن باز باشه یا هرچیز دیگه ای... ولی بود و نبود فرقی نداره (حتی شاید نبودش بهتر باشه)

اگر مشکلی تو زندگی هر یک از ما پیش بیاد حل کردنش پای خودمونه اگه مشکل مالی باشه که هیچ ربطی به اون نداره خودمون باید پول جمع کنیم مشکلمون رو حل کنیم به قرآن قسم ترجیح میدادم بی پدر باشم تا داشتن همچین آدمی که هیچ اهمیتی برای کسی قائل نیست! حالا خدا رو صد مرتبه شکل مادرم برعکس این خیلی هوامون رو داره خیلیاااااا.. یه جورایی داره جور پدرمون رو میکشه

حالا امروز من رفتم یه جا برای استخدام، تقریبا کارام انجام شده و قرار شده برم اونجا. حالا این (نمیتونم واقعا پدر صداش بزنم) تنها چیزی که ازم پرسید اینه که چقدر بهت حقوق میدن! پیچوندمش گفتم نپرسیدم ولی مطمئنم دفعه بعد که برم اونجا و بیام خونه ازم میپرسه میخوام یه جوری جوابشو بدم که دیگه سرک نکشه تو کارم... بسه هرچقدر تو سرمون زد و گفتیم پدره و سر سفره این نشستیم!

چی بگم بهش؟

ببین خاهر گلم ی چی میگم آویزه گوشت کن پدر هر چقدر هم بد باشه پدره و شما حق نداری بهش بی احترامی کنی حتی اگه صبح تا شب هم بری سر کار و تمام حقوقتو بدی به ایشون بازم کاری نکردی ..اگه میخای خوشبخت بشی شما هر چقدرم پدرت بد احترامشون و داشته باش و دستشو ببوس بر اساس تجربم میگم .وگرنه هر چقد تلاش کنی به جای نمیرسی ی روزی یاد حرفای من میفتی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

همینجوری یه رقم کم بگو تا بیخیالت شه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
ببین خاهر گلم ی چی میگم آویزه گوشت کن پدر هر چقدر هم بد باشه پدره و شما حق نداری بهش بی احترامی کنی ...

اتفاقا پدر مادر بودن، به خوب بودنه، به مهربون بودنه، به بزرگ بودنه، وگرنه پدر مادر شدن که کاری نداره، این بچه است که حق داره نسبت به پدر مادرش نه برعکسش، این روش های غلط رو نسل به نسل نکشیم به خودمون که بچه هامون جرات نکن به خاطر پدر مادر بودن بهمون تو بگن.

فاز پدر و مادر دوستی الکی برندارین.بدون شک پدر و مادر بهترین و مهربون ترینن.ولی نه همه ی پدر و مادرا.خیلیاشون از دشمنم بدترن

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
تو ذهنتون از پدر و مادر قدیس ساختین بخدا! البته حقم دارین اگه پدر و مادر خودتون خوبن تصور دیگه ای بق ...

قراردادت رو با فتوشاپ درست كن رقم حقوقت رو كمتر كن به نسبت حقوق اصليت.اونو نشونش بده كه ميزان رو ندونه بخاد ازت همشو بگيره

درگير لفظي هم نشو

اگه گفت كمه حقوقت بگو كار پيدا نميشه بايد به همين بسازم

اتفاقا پدر مادر بودن، به خوب بودنه، به مهربون بودنه، به بزرگ بودنه، وگرنه پدر مادر شدن که کاری نداره ...

آره عزیزم شما این چیزارو با یدک بکش تو ذهنت تا ببینی اخرت و عاقبت چی میشه