۱۳۶۸۶۹ مدیر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1062 عنوان تنوع غذا | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 34 پست کاری کردم کارستون 👌بلدرچین ۴تا چرخ کردم با استخون بعد سویا خیس کردم اونم چرخ کردم بسته بندی کردم جدا جدا .واسه شب میخوام ماکارانی درست کنم از میکس دوتاشون میخوام استفاده کنم 1398/02/04 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۶۸۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1062 روزی ۳۰۰گرم هرکی بخوره ایراد نداره؟ما دونفریم ماهی سه کیلو گوشت میخوریم.ب نظرتون زیاده یا کم؟ خیلیه یه تجدید برنامه غذایی بکن .ماهی جایگزین کن
رژیم عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 6152 روزی ۳۰۰گرم هرکی بخوره ایراد نداره؟ما دونفریم ماهی سه کیلو گوشت میخوریم.ب نظرتون زیاده یا کم؟ عزیزم مگه دونفرنیستین؟میشه ۱۵۰گرم نه عالیه گوشت قرمز نخوری اونم گوسفند پس فرداهزاران دردسراغت میاد به حرف های الکی گوش نکن گوشت وگرون کردن هی میگن پیف پیف بومیده
۱۳۶۸۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1062 عزیزم مگه دونفرنیستین؟میشه ۱۵۰گرم نه عالیه گوشت قرمز نخوری اونم گوسفند پس فرداه ... تو هر چیزی باید تعادل باشه نه زیادرویی هر روز گوشت خوردن خوب نیست همون طوری که هر روز فقط سبزیجات بخوری .از بوده تا بوده گفت ماهی غذای سلامتی گوشت سفید بهتره
رژیم عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 6152 تو هر چیزی باید تعادل باشه نه زیادرویی هر روز گوشت خوردن خوب نیست همون طوری که هر روز فقط سبزیجات بخ ... بله ولی این میزانی که ماهامیخوریم زیادنیست تعادل روماهدارعایت نمیکنیم چون بهمون نمیرسه مطمئن باش اگراینطوربوداروپایی هاکه غذاشون کاملاگوشته نسلشون منقرض شده بودعزیزم سرانه مصرف گوشت گوسفندتوایران بسیاااررر ر پایین ترازحداستاندارده