2777
2789
عنوان

بیاین🙈🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 59 پست
با فر ... قابلمه تا حالا نکردم ولی دوستم میکنه خوب میشن

تو همین سایت ماریا قناد هست.کیکاشم خیلی خوبن😊خودش امتحانشون کرده با دستور گذاشته.اگه میخوای سرچش کن  تو مرورگرماریا قناد نی نی سایت کیکاشو ببین.

من با این که اون اول تجربه نداشتم کیک قابلمه ایش رو درست کردم فوق العاده شد😋

من از قبل دارم ولی حتماباز میخاد گرون شه

اره فکر کنم ،ما مصرفمون خیلی کمه یعنی فقط برای کیک استفاده میکنم ،زیاد نمیخرم،یکی دو کیلو میگیرم تا کلی وقت داریمش ولی ظاهرن همینم دیگه باید با سه برابر قیمت بخریم😥

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه که بیشتر کن ساعتاشو چرا هفته ای سه روز فقط؟

بیشتر لازم ندارن ...همینم پولی نمیدن که خیلی کمه بیشتر برا سرگرمی میرم اموزشگاه برا مجوز اقدام کردم گفتن اشباع شده بهم ندادن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اره فکر کنم ،ما مصرفمون خیلی کمه یعنی فقط برای کیک استفاده میکنم ،زیاد نمیخرم،یکی دو کیلو میگیرم تا ...

ما مصرفمون کمه ولی دیگه همه چی رو دارن گرون میکنن 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بیشتر لازم ندارن ...همینم پولی نمیدن که خیلی کمه بیشتر برا سرگرمی میرم اموزشگاه برا مجوز اقدام کردم ...

ای بابا چه بد آزمون استخدامی ها رو شرکت کن انشاالله کار گیر بیاری

ریپلای کن خوششششششم میاد😄
تو همین سایت ماریا قناد هست.کیکاشم خیلی خوبن😊خودش امتحانشون کرده با دستور گذاشته.اگه میخوای سرچش کن ...

مرسی عزیزم پس حتما درس  میکنم ..ماریا قناد چند بار ازش سوال پرسیدم ولی با دستورش تا حالا درس نردم

ای بابا چه بد آزمون استخدامی ها رو شرکت کن انشاالله کار گیر بیاری

ان شاالله ..اونام پ میخاد ...حالا تو فکرم برا ارایشگاه

خواهش گلم❤🍃❤😄کیک قابلمه ایش رو اگه تونستی حتما درست کن

حتما درس میکنم ...ازتفاع مگیره؟؟؟ میشه خامه کشی کرد؟؟

هر دو مورد آره☺

ممنون من تو قالبم ارتفاع نمیگیری تو پیرکس فقط کیکام خوب میشع تو پیرکس هم نمیشه خامه کشی کرد

خواهش😊این کیکه رو خود ماریاجون گفتکه تو هر نوع قابلمه ای میشه درست کرد با هر جنسی

الان دارم تو تاپیکاش میچرخم

وایی من که کیکم خیلی خوب شد با تزئین کاکائو. حتما درست کن👌

چشم حتما میکنم ... شیر ندارم والا امشب درس میکردم