لالیlal مدیر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30584 عنوان بیاین🙈🙊 | مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 59 پست بیاین خصوصی صحبت کنیم حوصله ام پوکید 😬 کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1398/02/04 | 17:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگلیجون عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 5578 با فر ... قابلمه تا حالا نکردم ولی دوستم میکنه خوب میشن تو همین سایت ماریا قناد هست.کیکاشم خیلی خوبن😊خودش امتحانشون کرده با دستور گذاشته.اگه میخوای سرچش کن تو مرورگرماریا قناد نی نی سایت کیکاشو ببین.من با این که اون اول تجربه نداشتم کیک قابلمه ایش رو درست کردم فوق العاده شد😋
nesabanoo عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 2457 من از قبل دارم ولی حتماباز میخاد گرون شه اره فکر کنم ،ما مصرفمون خیلی کمه یعنی فقط برای کیک استفاده میکنم ،زیاد نمیخرم،یکی دو کیلو میگیرم تا کلی وقت داریمش ولی ظاهرن همینم دیگه باید با سه برابر قیمت بخریم😥 هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30584 خوبه که بیشتر کن ساعتاشو چرا هفته ای سه روز فقط؟ بیشتر لازم ندارن ...همینم پولی نمیدن که خیلی کمه بیشتر برا سرگرمی میرم اموزشگاه برا مجوز اقدام کردم گفتن اشباع شده بهم ندادن کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30584 اره فکر کنم ،ما مصرفمون خیلی کمه یعنی فقط برای کیک استفاده میکنم ،زیاد نمیخرم،یکی دو کیلو میگیرم تا ... ما مصرفمون کمه ولی دیگه همه چی رو دارن گرون میکنن کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
ی؛سطل؛ماست عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 3343 بیشتر لازم ندارن ...همینم پولی نمیدن که خیلی کمه بیشتر برا سرگرمی میرم اموزشگاه برا مجوز اقدام کردم ... ای بابا چه بد آزمون استخدامی ها رو شرکت کن انشاالله کار گیر بیاری ریپلای کن خوششششششم میاد😄
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30584 تو همین سایت ماریا قناد هست.کیکاشم خیلی خوبن😊خودش امتحانشون کرده با دستور گذاشته.اگه میخوای سرچش کن ... مرسی عزیزم پس حتما درس میکنم ..ماریا قناد چند بار ازش سوال پرسیدم ولی با دستورش تا حالا درس نردم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
سوگلیجون عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 5578 مرسی عزیزم پس حتما درس میکنم ..ماریا قناد چند بار ازش سوال پرسیدم ولی با دستورش تا حالا درس نر ... خواهش گلم❤🍃❤😄کیک قابلمه ایش رو اگه تونستی حتما درست کن
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30584 ای بابا چه بد آزمون استخدامی ها رو شرکت کن انشاالله کار گیر بیاری ان شاالله ..اونام پ میخاد ...حالا تو فکرم برا ارایشگاه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30584 خواهش گلم❤🍃❤😄کیک قابلمه ایش رو اگه تونستی حتما درست کن حتما درس میکنم ...ازتفاع مگیره؟؟؟ میشه خامه کشی کرد؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
سوگلیجون عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 5578 حتما درس میکنم ...ازتفاع مگیره؟؟؟ میشه خامه کشی کرد؟؟ هر دو مورد آره☺
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30584 هر دو مورد آره☺ ممنون من تو قالبم ارتفاع نمیگیری تو پیرکس فقط کیکام خوب میشع تو پیرکس هم نمیشه خامه کشی کرد کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
سوگلیجون عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 5578 ممنون من تو قالبم ارتفاع نمیگیری تو پیرکس فقط کیکام خوب میشع تو پیرکس هم نمیشه خامه کشی کرد خواهش😊این کیکه رو خود ماریاجون گفتکه تو هر نوع قابلمه ای میشه درست کرد با هر جنسی
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30584 خواهش😊این کیکه رو خود ماریاجون گفتکه تو هر نوع قابلمه ای میشه درست کرد با هر جنسی الان دارم تو تاپیکاش میچرخم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
سوگلیجون عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 5578 الان دارم تو تاپیکاش میچرخم وایی من که کیکم خیلی خوب شد با تزئین کاکائو.حتما درست کن👌
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30584 وایی من که کیکم خیلی خوب شد با تزئین کاکائو. حتما درست کن👌 چشم حتما میکنم ... شیر ندارم والا امشب درس میکردم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار