2777
2789
عنوان

زندگی...

127 بازدید | 14 پست

خیلی سخته یکی رو دوس داشته باشی و تا مرز ازدواج ببرتت و یک شبه دنیا رو رو سرت خراب کنه و بگه ما به درد هم نمیخوریم و یک دفعه از زندگیت محو بشه . هنوز دوسش دارم و میخوام برگرده شاید من خیلی احمقم خدایا کمک کن.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آدمی ک انقدر بی ثبات  ک نتونسته  پای مهمترین تصمیم زندگی ش بمونه ؛ همون بهتر ک محو شه 

گرچه برای شما سخت  ولی  واقعا باید خدا رو شکر کنید ک وارد زندگی باهاش نشدید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
آدمی ک انقدر بی ثبات  ک نتونسته  پای مهمترین تصمیم زندگی ش بمونه ؛ همون بهتر ک محو شه  ...

اره همه اینو بهم میگن من حتی بهش گفتم من هیچی ازت نمیخوام نه مهریه نه چیزی اما اصلا گوشش بدهکار نبود و همه چی رو راحت زیر پاش گذاشت

مشکلی داشتین که اینکارو کرد؟؟الکی که نمیشه

یه دفعه شد واقعا اومدیم راجب مهریه حرف بزنیم که من گفتم خونواده میگن فلان اندازه ولی من میخوام توافقی باشه اونم یه دفعه دعوا کرد که مگه میخوان تو رو بفروشن و از این حرفا اما من بهش گفتم همه رو بهت میبخشم یعنب قبل عقد تعهد محضری میدم بهت اما انگار دیگه حرفای منو نمیشنید و من هرچقدر پیام دادم زنگ زدم جواب نداد.واقعا یک شبه شد

یه دفعه شد واقعا اومدیم راجب مهریه حرف بزنیم که من گفتم خونواده میگن فلان اندازه ولی من میخوام توافق ...

به نظرم بهونه اورد.. اگه کسی رو چند سال بخوای محاله واسه مهر اینطوری بزاری و بری... حتما یه فکرایی تو سرش بوده شاید خانواده اش راضی نبودن و پرش کردن یا دعا گرفتن واسش اینطور تغییر ناگهانی غیر عادیه.... یه چیزی پشت این داستان هست مهریه فقط یه بهونه بوده

به نظرم بهونه اورد.. اگه کسی رو چند سال بخوای محاله واسه مهر اینطوری بزاری و بری... حتما یه فکرایی ت ...

دقیقا من شوکه شدم اصلا . خیلی عجیب بود وای که چه حال بدی داشتم فقط خدا میدونه.امیدوارم جواب قلبی که از من شکست رو بگیره