2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم

1376 بازدید | 35 پست

خواهرم مدتیه با یه اقا ازدواج کرده که پسر خیلی خوبیه همه ازش تعریف میکنن وپسرخودساخته و سالمیه مثل همسرم

بااین تفاوت که همسر من بسیار خونوادمو دوست داره و بهشون احترام میذاره اگه نصف شب هم بابام به شوهرم  بگه برو اون سر دنیا شوهرم نه نمیگه

مامرتب میریم خونه بابام چون نزدیکه براهمین خونوادم طاقت دوری مارو ندارن

اما دامادمون از همون اول با خونواده من صمیمی که نشد یه جورایی فاصله هم میگرفت کاملا مشخصه به دلیل مخالفت های اولیه بابام از بابام دلخوشی نداره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

خب

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

خواهرم دوماهه ازدواج کرده بااینکه چنددقیقه خونه اش تا خونه بابام فاصله داره زیاد نمیاد شوهرش که تو این مدت فقط دوبار که دعوت شد اومد 

مامانم همش گریه میکنه و دلش برای خواهرم تنگ میشه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تفاوت بین شوهر من وشوهر خواهرم البته داماد نچسبه شوهر من بود.

اینم باید در نظر گرفت رفتارش چجوری هست بعضی وقت ها واقعا ممکن توقع خانواده زیاد باشه

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊

خب حالا مشکل شما چیه؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
خواهرم دوماهه ازدواج کرده بااینکه چنددقیقه خونه اش تا خونه بابام فاصله داره زیاد نمیاد شوهرش که تو ا ...

مهم اینه که تو زندگیش خوش باشه حالا مثل شما همیشه خونه بابلتون نباشه چه اشکالی داره 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

از طرفی چون ما مرتب میریم و شوهرم خیلی باخونوادم صمیمیه و انگار پسر خودشونه مرتب این دوتا رو مقایسه میکنن البته پیش خودمون نه جلوی اون

و از اینکه اون این همه بی مهره ناراحتن 

شوهر خواهرم دوست و رفیق زیاد داره که باهمشون رابطه و زفت و امد داره اما انگار دوست نداره باخانواده زنش رابطه داشته باشه مثلا دعوتی خونه ما شوهرم بهش گفت بیشتر بیاین برین سر بزنین اینجا خونه خودته بجای اینکه بگه باشه وقت کنم حتما

گفت مگه من بیکارم که هی بیام اینجا

شوهرمم بهش برخورد گفت مشخصه دوست نداره رفت و امد کنه

خودشو خیلی برای خونوادم میگیره دیروز خواهرم خاموش بود هرچی من و مامانم زنگ زدیم به دامادمون جواب نداد 

بعد که خواهرم روش کرد زنگ زد که گوشی شار ژ تموم کرد

ولی اخه یعنی تو چندساعت شوهرش گوشیو ندید؟؟

خب عزیزم مگه قراره چون شوهر شما رابطش خوبه بقیه هم رابطشون خوب باشه.شاید از خانواده شما خوشش نمیاد.مثلا من جاریم رابطش با خانواده همسرم خوبه اما من نه چون ازشون خوشم نمیاد زیاد

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

من و مامانم میگیم تقصیر خواهرمه از اول جلوش در نیومد خواهرم تو خونه خیلی زبون داشت ولی جلو شوهرش موشه خیلی ازش حساب میبره

الان بنظرتون درسته به خواهرم بگم تو هم خونه مادرشوهرت نرو تا شوهرت یاد بگیره به خونواده ات احترام بذاره و رفت و امد کنه یا نه باعث اختلاف میشم

چه جوری خواهرمو راهنمایی کنم

خب خواهرت خودش بیاد بره

خودش میاد ولی نه زیاد حس میکنیم شوهرش دوست نداره

بعدم اینجا شهرستانا معمولا رابطه ها خیلی زیادتر و صمیمی تره تا شهرای بزرگ

به نظرم شما ترسوندینشون ، دوست دارن زندگی برنامه ریزی شده داشته باشن ، خانواده شما فرهنگ متفاوتی دارن ، آدمها رو با خصوصیاتشون بپذیرید ، برای پذیرش اعضا جدید خانواده سعی نکنید تغییرشون بدین ، سعی نکنید بهشون بگید چه بکنن کجا برن چقدر برن ، اجازه بدید راحت باشن تا بتونن شما رو بپذیرن .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
تفاوت بین شوهر من وشوهر خواهرم البته داماد نچسبه شوهر من بود. اینم باید در نظر گرفت رفتارش چجوری هس ...

ما توقعی نداریم فقط میخوایم هرچندوقت یه بار بیاد خونمون...جواب تلفن مونو بده

با احترام برخورد کنه