2777
2789
عنوان

من خیلی پیرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 97 پست
بخدا خودتی تو تاپیک بارداری دیدمت کدوم تاپیک نمیدونم    

عههههه نمی‌دونم شکلات جان من یه بار تصمیم گرفتم بچه دار شم همون سال ۹۳ فکر کنم ولی یکماه بعد پشیمون شدم حالا کجا هم صحبت شدیم یادم نیست ❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی پز ندههههه مادربزرگ من ۹ سالش بوده ازدواج کرده همیشه تعریف میکرد که یه هفته تو حجله بوده از ۱۵ ...

مادر شوهر منم طفلکی۹سالگی ازدواج کرده😔اولین بچش ۱۳ سال ازش کوچیکتره😨

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اینو که راست میگی ولی مادرشوهرا دندون گرد شدن    

آره واقعا 

حالا پسر خودشون هیچ چسی نیس ولی دنبال بهترین  هستن 

خودت چ جور ازدواج  کردی 

دوس بودین

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
  اولین نوه چی؟

نه دخترش دیر ازدواج کرده ۳۱ سالگی اولین بچشو آورد ک میشه ۴۴سال اختلاف سنی با مادر شوهرم 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
دقیقا اگه میشد صدبار لایکت میکردم تازه تو۲۰سالگی من چی بگم ک ۱۸ سالگی مامان شدم واقعا خجالت میکشم😑

من هیچی از جوونی نفهمیدم همش درگیر بچه بودم 

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...

کاش من جای شما بودم .... من پیر شدم چون 29 سال سه تا بچه دارم ...پیر شدم از دست بچه هام  

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
من هیچی از جوونی نفهمیدم همش درگیر بچه بودم 

منم همینطور فک کن ۱۸ سالگی اوج جونیو دیونه بازیه من حامله بودم بعدم زاییدم😑اصلا دلم نمیخواد با دوستام رفت و آمد کنم خجالت میکشم اونا هنو مجردن بچه من۲سالشه😐اونا تو فاز عشق و عاشقیو درسو دانشگان من پوشک و آروغ بچه😭

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792