2777
2789
عنوان

من خیلی پیرم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 97 پست

ن بابا بهتر بخدا بچه آدمو پیر میکنه.من ۲۰ سالم بود بچه اولم الانم ۲۷ سالمه بچه دومم ۱سالو نیمشه هر کس میبینه میگه ۳۳ ۳۴ بهت میخوره😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن بابا بهتر بخدا بچه آدمو پیر میکنه.من ۲۰ سالم بود بچه اولم الانم ۲۷ سالمه بچه دومم ۱سالو نیمشه هر ک ...

واقعا هم بچه داری داغون میکنه آدم رو من رو قبل از زایمانم هر کس می‌دید میگفت بیست سالته حرصم درمیون خخخخ الان میگن ۳۰ ۳۵ ۴۰ بیخوابیای بعد از بچه خیلی رو‌ زن تاثیر میزاره

واقعا هم بچه داری داغون میکنه آدم رو من رو قبل از زایمانم هر کس می‌دید میگفت بیست سالته حرصم در ...

اره والا  بیخوابی استرس غذا نخوردن و............بخدا پیرشدیم رفت هیچی هم نفهمیدی از زندگی 

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
واقعا هم بچه داری داغون میکنه آدم رو من رو قبل از زایمانم هر کس می‌دید میگفت بیست سالته حرصم در ...

دقیقا منم کسی عکسایه عروسیمو میبینه فک میکنه ۱۰سال پیشمه😔

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
همه بهم میگن زود دومیتم بیار بعد بی حوصله میشی غصه میخورم

شما هم مثل خیلیا تحت تاثیر حرفای اطرافیانتی 

عزیزم از من میشنوی ی گوشتو در کن یکیشو دروازه مردم همیشه حرف واسه گفتن دارن 

اگه الان بچت کلاس اول بود اونایی ک الان میگن زود دومی رو بیار میگفتن وااا مگه عقب مونده موندی 

هرجور خودت دوست داری زندگی کن 

من که سی سالمه نه باردارم نه تصمیم دارم اصلا" هم احساس پیری نمی کنم. از من میشنوی نه تو این مورد نه هیچ مورد دیگه ای خودت رو با دیگران مقایسه نکن. امروز سن بارداریه فردا میخوای بگی بچه فلانی دندونش زودتر از بچه من در اومد نکنه بچه من ایرادی داره خدا نکرده. بچه فلانی زودتر راه افتاد اون یکی زودتر حرف زد اون یکی وزنش بیشتره. این مقایسه کردن ها ته نداره فقط خودت رو اذیت می کنی